Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τώρα αρχίζει να μαθαίνει ο ΠΑΟΚ πως νιώθει ο Ολυμπιακός, για τους Άνδρες

Τώρα αρχίζει να μαθαίνει ο ΠΑΟΚ πως νιώθει ο Ολυμπιακός, για τους Άνδρες
Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 - 16:19

Έτσι αρχίζουν οι διάφορες ομάδες, την προσπάθεια να γίνουν μεγάλες. Παίρνουν ένα Πρωτάθλημα εδώ, ένα πρωτάθλημα εκεί, ένα Κύπελλο παραπέρα. Σιγά-σιγά αρχίζουν να νιώθουν, όπως έχει νιώσει δεκάδες, μα δεκάδες φορές, ο Ολυμπιακός… Μία πραγματικά μεγάλη ομάδα.

Κομπάζει ο ΠΑΟΚ, επειδή πήρε το Πρωτάθλημα στην Κ19. Εντάξει, δεν είναι και νταμπλ στο FIFA, αλλά κάτι είναι και αυτό. Λέει ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη, που διοικείται μέσω Zoom, ότι είναι «ένα τυπικό κυριακάτικο απόγευμα και άλλος ένας τίτλος», η κατάκτηση αυτή από την Κ19 του.

Τώρα αρχίζει να μαθαίνει ο ΠΑΟΚ πως νιώθει ο Ολυμπιακός, για τους Άνδρες όμως. Εκεί που έχει μεγαλύτερη σημασία, το να πανηγυρίζεις πρωταθλήματα σαν σε… συνήθεια. Γιατί εκεί έχει… τρία. Τι τρία, δύο είχε μέχρι… πρόσφατα κιόλας. Φρέσκο το τρίτο.

Αν για τον ΠΑΟΚ είναι… συνήθειο, το να παίρνει τίτλους (με αφορμή την Κ19), για τον Ολυμπιακό τι είναι, δηλαδή; Ό,τι η ανάσα για τον άνθρωπο, μάλλον. Τόσο συχνό… Δεν θα μάθουν ποτέ εκεί στην ομάδα που διοικείται από Skype (όταν δεν διοικείται από Zoom) να μη βγάζουν τα πόδια έξω από την κουβέρτα; Δεν έχουν μάθει να είναι ταπεινοί και να κρατούν χαμηλά την μπάλα; Έχουν μπροστά τους γίγαντα, που δεν τους «βλέπει», σε τίτλους και κατακτήσεις τροπαίων. Ας είναι μετριόφρονες… Δεν βλάπτει…

Τι να πει ο Ολυμπιακός με 46 στους Άνδρες; Τι; Τι;;;

Διαβάστε επίσης