Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον «αστερισμό» του Κουντέ!

Στον «αστερισμό» του Κουντέ!
Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 - 11:42

Ελάχιστα βήματα απομένουν, για να καταφέρει ο Ολυμπιακός να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Πιερ Κουντέ. Να φέρει τον ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα και να προχωρήσει και να τελειώσει τη μεταγραφή του, να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα και να επισημοποιήσει το πράγμα! Και όλος ο Ολυμπιακός κινείται, αυτή τη στιγμή, στον «αστερισμό» του παικταρά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα δεν θα… τραβήξει άλλο. Ο Κουντέ αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα, (υπόθεση μιας-δυο ημερών μάξιμουμ μοιάζει το θέμα) και να επισημοποιήσει τη μεγάλη μεταγραφή, δίνοντας σάρκα και οστά σε μία τρομερή προσθήκη, για τα χαφ! Ασχέτως του τι θα γίνει με τον Καμαρά και εν γένει με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές, ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Κουντέ αλλάζει επίπεδο και ανεβάζει ακόμη περισσότερο την ποιότητά του, στον άξονα. Μιλάμε για μία τρομερή προσθήκη, ουσίας και εντυπώσεων, αφού ο διεθνής Καμερουνέζος έχει κάνει και δυνατό όνομα, με την ποιότητά του, ως ποδοσφαιριστής.

Σημαντικό θέμα για τον Θρύλο είναι, επίσης, η εξαιρετική ηλικία του Κουντέ. Ο παίκτης είναι στα 25-26 και άρα έχει ακόμη μπροστά του και άλλα περιθώρια εξέλιξης. Γεγονός που του δίνει και μεταπωλητική αξία, για το μέλλον… Όλα παίζουν ρόλο, όταν ο Θρύλος αποφασίζει για έναν παίκτη…

** Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του ποδοσφαιριστή στο Facebook.

Διαβάστε επίσης

Απαντάει ο Χολέμπας

Απαντάει ο Χολέμπας

Ο Έλληνας διεθνής ακραίος αναμένεται να ενημερώσει τον Ολυμπιακό για το αν αποδέχεται την πρόταση ανανέωσης που έχει στα χέρια του.