Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε αναμμένα κάρβουνα για την επιστροφή στον Ναό!

Σε αναμμένα κάρβουνα για την επιστροφή στον Ναό!
Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 - 15:02

Ένα από τα πλέον φλέγοντα ζητήματα, για την «ερυθρόλευκη» οικογένεια, αυτή τη στιγμή, παραμένει η πιθανή επιστροφή του κόσμου, στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι σε… αναμμένα κάρβουνα. Και αδημονεί για τις ανακοινώσεις, σχετικά με την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο.

Είναι σαφής η πρόθεση της Πολιτείας, να βρεθεί ο τρόπος, να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Σε ορισμένο ποσοστό, σε πρώτη φάση, με μέτρα προστασίας και αυστηρά πρωτόκολλα, αλλά με πρόθεση αυτό να γίνει πράξη!

Ο Ολυμπιακός έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες, για την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας. Και ο κόσμος περιμένει με αγωνία τις ανακοινώσεις. Φυσικά, μιλάμε ξανά για ορισμένο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας, ενώ θα πρέπει να υπάρχουν και διαθέσιμα εισιτήρια για κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει περιορισμένη διάθεση, όταν έρθει η ώρα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ επίσημο που να δηλώνει το αν και πότε θα γίνουν ανακοινώσεις, για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Κρατάμε την πρόθεση της Πολιτείας, όμως, αλλά και την ετοιμότητα του Ολυμπιακού, για αυτή την περίπτωση.

Διαβάστε επίσης