Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος να γίνει ΓΑΥΡΟΣ! (video)

Έτοιμος να γίνει ΓΑΥΡΟΣ! (video)
Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 - 09:59

Στον αστερισμό του Καμερουνέζου παιχταρά και… τρέλα για τη μεταγραφάρα!

Πλησιάζει και αναμένεται ο παικταράς, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και να γίνει κομμάτι της ιστορίας του. Να γίνει μέλος της οικογένειας. Να γίνει… ένας από εμάς… Έχει όλα τα φόντα, για να το πράξει… Και να γίνει ένα με την «ερυθρόλευκη» εξέδρα, η οποία πάντοτε «διψάει» για να βλέπει τέτοιους παικταράδες, να φορούν τη φανέλα του Ολυμπιακού και να «ματώνουν» για αυτή!

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει… μετριότητες. Κοιτάζει πάντα ψηλά. Κοιτάζει να ενισχύσει την ομάδα του και να γίνει καλύτερος. Αγωνιστικά. Ποιοτικά. Σε πρεστίζ. Σε όλα. Κοιτάζει να παίρνει ολοένα και καλύτερους παίκτες και να δυναμώνει ακόμη περισσότερο την ήδη πολύ δυνατή ομάδα του. Να φτάσει εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν να φτάσουν. Και να κυνηγήσει τον μεγάλο στόχο του: Έναν ευρωπαϊκό τελικό. Και η προσθήκη παικτών όπως ο Πιερ Κουντέ, μαρτυρούν αυτήν την επιθυμία. Πρωτίστως του Βαγγέλη Μαρινάκη και εν συνεχεία του Πέδρο Μαρτίνς . Αλλά και όλων όσοι εργάζονται καθημερινά για να γιγαντώνεται αυτός ο Σύλλογος…

Ο Κουντέ έρχεται λοιπόν, έστω και με μικρή καθυστέρηση, σε σχέση με την αναμενόμενη άφιξή του. Προχωράει τα διαδικαστικά, υπογράφει και γίνεται ΓΑΥΡΟΣ!

Διαβάστε επίσης