Ντουντούκα
Κόντρα σε όλους. "Έσπασε" το μπλόκο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Μάχη» με τη Γαλατά σε όλα τα επίπεδα!

«Μάχη» με τη Γαλατά σε όλα τα επίπεδα!
Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 - 12:01

Κυκλοφορούν πολλά σενάρια, γύρω από την εμπλοκή του Ολυμπιακού, με τη Γαλατά και τη Μονακό, για μεταγραφικά ζητήματα. Ο Θρύλος ενδιαφέρεται φουλ για να πάρει τον Χένρι Ονιεκούρου, από τη Μονακό. Ποδοσφαιριστή για τον οποίο παλεύει και η Γαλατασράι. Να τον κρατήσει, ουσιαστικά, αφού τον είχε και πέρυσι στη σύνθεσή της, αλλά ο δανεισμός ολοκληρώθηκε. Αλλά αυτή δεν είναι και η μόνη υπόθεση, για την οποία Ολυμπιακός και Γαλατά μπορεί να βρεθούν… απέναντι.

Οι Τούρκοι φέρονται διατεθειμένου να πάρουν τον Κώστα Φορτούνη, στην ομάδα τους. Και ενώ είναι μακριά, από το να ικανοποιήσουν οικονομικά τον Ολυμπιακό, σενάρια από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι τα έχουν βρει σε όλα με τον Έλληνα άσο, προσφέροντάς του… μυθικό συμβόλαιο.

Για τον Κώστα γράφουν πως στη Γαλατά θεωρούν ότι μπορεί να παραχωρηθεί με περίπου 7-8 εκ. ευρώ. Κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σε ό,τι αφορά τον Ονιεκούρου, οι Τούρκοι τονίζουν ότι η Γαλατά έχει προβάδισμα, έναντι Ολμπιακού και Φενέρ, αφού ο παίκτης γνωρίζει καλά την ομάδα, καθώς έπαιζε και πέρυσι εκεί.

Η ουσία είναι πως η υπόθεση είναι ακόμη στην αρχή της, για τον Κώστα. Πιο προχωρημένη, με επαφές εκατέρωθεν, για τον Νιγηριανό εξτρέμ. Αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν σαφείς εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης