Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τούρκοι: «Κρατά ζεστή την υπόθεση Ενκουντού ο Ολυμπιακός» (photo)

Τούρκοι: «Κρατά ζεστή την υπόθεση Ενκουντού ο Ολυμπιακός» (photo)
Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 - 14:42

Πέραν της υπόθεσης Ονιεκούρου, η οποία διατηρεί πρωταγωνιστικό ρόλο, στα μεταγραφικά του Θρύλου, οι Τούρκοι στέκονται και στην περίπτωση του Ενκουντού. Ο ποδοσφαιριστής της Μπεσίκτας φέρεται να παραμένει ενεργός στόχος του Ολυμπιακού (και έτσι είναι, αλλά δεν είναι εύκολο το να προχωρήσει αυτή τη στιγμή η υπόθεση) και οι γείτονες στέκονται στο γεγονός ότι η ομάδα του Μαρτίνς δεν έχει κλείσει ακόμα εξτρέμ.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, δημοσιεύματα από την Τουρκία, όσο ο Ολυμπιακός δεν βρίσκει τον ποδοσφαιριστή, με τον οποίο θα ενισχύσει τα άκρα της επίθεσής του, τόσο η υπόθεση Ενκουντού θα παραμένει ανοικτή, «ζεστή» και στο προσκήνιο. Πράγμα που δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, αφού ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται ενεργά για τον παίκτη και θα ήθελε να τον προσθέσει στο δυναμικό του.

Τα δεδομένα μόνο… εύκολα δεν είναι, για τον Γάλλο, ο οποίος έπαιξε στην Μπεσίκτας και τον οποίο οι Τούρκοι θέλουν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους, επίσης. Κάτι που ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν… καίγεται και ιδιαίτερα, να συμβεί! Αυτό το γεγονός θα μπορούσε να προσφέρει… βοήθεια, στον Ολυμπιακό, στην προσπάθειά του, να πάρει τον ποδοσφαιριστή στο λιμάνι. Η Μπεσίκτας θέλει να κρατήσει τον παίκτη εκεί και προσφέρει και τους ομίλους του Champions League, αλλά ο ίδιος ο Γάλλος εξτρέμ παραμένει… αινιγματικός, ως προς τα «θέλω» του. Ίσως να ήρθε η ώρα να κάνει ένα βήμα αλλού και αυτό το γεγονός ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί.

Δείτε τη φωτό:

Δείτε και τον παίκτη σε δράση:

** Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του ποδοσφαιριστή στο Facebook.

Διαβάστε επίσης

Ο Πικέρες σε δράση! (videos)

Ο Πικέρες σε δράση! (videos)

Το όνομα του νεαρού Ουρουγουανού της Πενιαρόλ «μπλέκεται» μεταγραφικά, με τον Ολυμπιακό. Δείτε βίντεο!