Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανακοινώνει εισιτήρια διαρκείας ο Ολυμπιακός!

Ανακοινώνει εισιτήρια διαρκείας ο Ολυμπιακός!
Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 - 11:43

Ήταν 1η Μαρτίου του 2020, όταν για τελευταία φορά το γήπεδο Καραϊσκάκη άνοιξε τις πόρτες του, για να υποδεχθεί τον κόσμο του Θρύλου. Από εκείνο το ματς με τον Παναιτωλικό και έπειτα, η πανδημία υποχρέωσε τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους να μείνουν μακριά από τον Ναό. Να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα μόνο από την τηλεόραση… Όλα αυτά φτάνουν στο τέλος τους!

Οι ειδικοί αναμένεται άμεσα να δώσουν το ΟΚ, για να επιστρέψει ο κόσμος στις εξέδρες. Με περιορισμούς φυσικά, το γήπεδο δεν αναμένεται να λειτουργήσει με απόλυτη πληρότητα. Ο Ολυμπιακός φυσικά θα εναρμονιστεί πλήρως με τις οδηγίες των ειδικών, ενώ από την άλλη θα έχει φυσικά το μεγάλο κέρδος, του ότι θα βάλει ξανά κόσμο στο γήπεδό του, μετά από ενάμιση χρόνο, πάνω-κάτω.

Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά άμεσα, αφού στις 17:00. Ίσως και μέσα στην ημέρα. Και όπως είναι λογικό, ο κόσμος κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα, για να μάθει αν και πότε θα επιστρέψει στις εξέδρες του Ναού! Μεγάλη στιγμή σίγουρα θα είναι αυτή, σαν… ένα πρωτάθλημα!

Διαβάστε επίσης

Φινάλε στο θέμα Χολέμπας

Φινάλε στο θέμα Χολέμπας

Ο διεθνής ακραίος μπακ δεν φαίνεται να συνεχίζει στον Ολυμπιακό, ενώ ενδέχεται να σταματήσει οριστικά και το ποδόσφαιρο.