Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το παράλληλο σύμπαν στο οποίο ζει ο ΠΑΟΚ

Το παράλληλο σύμπαν στο οποίο ζει ο ΠΑΟΚ
Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 - 14:43

«Τουλάχιστον οκταψήφιο νούμερο» θέλουν να ακούσουν στον ΠΑΟΚ για τον Τζόλη, μας λέει η προπαγάνδα. Μπορεί να είναι και… εννιαψήφιο, ας πούμε; Να ξεπεράσει και τον Εμπαπέ; Προς τα εκεί πάει το έργο. Στο… μυαλό του ΠΑΟΚ και μόνο, ωστόσο. Γιατί όπως φαίνεται, μέχρι στιγμής, με… μισή καλή σεζόν (και όχι «μία εξωπραγματική», όπως επίσης μας λέει η προπαγάνδα), στα γραφεία του ΠΑΟΚ έχουν φτάσει μόνο… δημοσιεύματα. ΟΚ, δεν λέμε, παίρνουν χρόνο αυτά τα πράγματα. Αλλά στο επίπεδο του να κάνει deals… Ρέτσου (για να το πούμε απλά) στην Ελλάδα είναι ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός.

Ο Τζόλης στο φινάλε της φετινής σεζόν, καλά-καλά δεν έμπαινε αλλαγή. Ο Γκαρσία δεν τον έβαζε και… βασικούρα, αλλά για κάποιο λόγο ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι η πώληση του νεαρού παίκτη θα πρέπει να γίνει με πάνω από 10.000.000 ευρώ. Τα ίδια έλεγαν και για τον Γιαννούλη βέβαια και είδαμε όλοι πως κατέληξε και αυτή η υπόθεση.

Δεν μπορούν στον ΠΑΟΚ να αντιληφθούν μέχρι που φτάνει το πάπλωμα. Και βγάζουν τα πόδια τους μονίμως παραέξω… Είναι μέρος της γενικής «μεγαλομανίας» που βγάζει ο Σύλλογος των 3 πρωταθλημάτων (2 μέχρι πρότινος) και των κάποιων (ελάχιστων και πάλι) Κυπέλλων. Που θα πάει, κάποια στιγμή θα κατανοήσουν τι γίνεται.

Μπορεί ο Τζόλης να είναι ταλαντούχος και να έχει όλα τα φόντα να γίνει υπεραξία, κάποια στιγμή, αλλά η πραγματικότητα είναι ΜΙΑ: Στην Ελλάδα, μόνο στο περιβάλλον του ΘΡΥΛΟΥ θα μπορούσε να εκτοξευθεί! Δεν το λέμε εμείς, η ιστορία το έχει διδάξει… Έτσι;

Διαβάστε επίσης

Δες πως θα το κάνει ο Θρύλος

Δες πως θα το κάνει ο Θρύλος

Οι υπόλοιποι της Σούπερ Λιγκ ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν με ενδιαφέρον την παρουσίαση του πλάνου για τα διαρκείας.