ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Ρίχνει στάχτη στα μάτια η πρόσκληση της ΕΠΟ

Ρίχνει στάχτη στα μάτια η πρόσκληση της ΕΠΟ
Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 - 21:02
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πολλά ερωτηματικά απορρέουν από την πρόκληση της ΕΠΟ προς τις ΕΠΣ ενόψει της Έκτακτης Καταστατικής ΓΣ της 19ης Ιουλίου η οποία θα είναι η δεύτερη κατά σειρά καθώς την Παρασκευή (25/06) έχει προγραμματιστεί η τακτική ΓΣ η οποία έχασε το ενδιαφέρον της επειδή η καταστατική θα γίνει χωριστά.

Πιο συγκεκριμένα, στο σχετικό έγγραφο που έστειλε η ομοσπονδία στις ΕΠΣ για τη ΓΣ της 19ης Ιουλίου δεν γίνεται αναφορά στην Ολιστική Μελέτη αλλά σε «ψήφιση προτάσεων Ε.Ε. ΕΠΟ για την τροποποίηση του Καταστατικού και του Κανονισμού που διέπει την εφαρμογή και την κωδικοποίηση των διατάξεών του».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η ΕΠΟ αφήνει ανοιχτό... παράθυρο ότι θα περάσει όποιες αλλαγές τη συμφέρουν. Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να γίνει αντιληπτό, με δεδομένο ότι η Ολιστική Μελέτη υποβλήθηκε το Νοέμβριο από τις ΦΙΦΑ και όχι μόνο δεν την έχουν συζητήσει αλλά δείχνουν και ότι δεν την θέλουν. Επίσης, στην απόφαση της ΕΕ που όριζε την καταστατική ΓΣ στις 19 Ιουλίου, ενώ όλοι περίμεναν αυτό να γίνει την Παρασκευή, αναφέρουν ότι «η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη εξαιτίας μη επαρκούς χρόνου διαβούλευσης επί των προσφάτως προτεινομένων από την UEFA και την FIFA τροποποιήσεων καταστατικού, οι οποίες διαβιβάστηκαν στην Ομοσπονδία μετά την επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου εμπειρογνωμόνων των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών».

Επειδή οι αλλαγές θα είναι γνωστές πριν την καταστατική ΓΣ, δεδομένου ότι πρώτα θα εγκριθούν από την ΕΕ, απομένει να δούμε πως θα αντιδράσουν ο Ζαγοράκης και η FIFA, UEFA. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει διαδώσει ότι θα παραιτηθεί, όμως τι θα κάνει αν γίνουν... εκπτώσεις στις αλλαγές;

TAGS

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης