Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανδρούτσος κατά την αναχώρηση: «Οι προκριματικοί θέλουν προσοχή»

Ανδρούτσος κατά την αναχώρηση: «Οι προκριματικοί θέλουν προσοχή»
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 - 11:02

Όλα είναι έτοιμα για να αλλάξει επίπεδο ο Θρύλος. Να αλλάξει επίπεδο στην προετοιμασία του και να μπει, πλέον, στο βασικό στάδιο αυτής. Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για την Αυστρία και ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε για τη δουλειά που (πρέπει να) θα γίνει εκεί.

«Έχουμε πολλά φιλικά στην Αυστρία κι αυτό είναι καλό για να πάρουν όλοι παιχνίδια στα πόδια τους. Να κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα, στο ίδιο μοτίβο και πιστεύω να πάνε όλα καλά.

Προετοιμαζόμαστε για τα καλοκαιρινά παιχνίδια, πρώτα απ’ όλα για τα ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Θέλει προσοχή, όποια από τις δύο ομάδες και να βρεθεί μπροστά μας, είναι καλές ομάδες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σωστά γι’ αυτά τα δύο παιχνίδια.

Είναι ακόμα η αρχή. Στόχος μας πάλι είναι να νικάμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάμε καλά στην Ευρώπη, όπως κάθε χρόνο», ήταν τα λόγια του διεθνούς άσος του Θρύλου.

Ο Ανδρούτσος συνεχίζει δυναμικά, στο ρόστερ του Ολυμπιακού, έχοντας κερδίσει, με τις εμφανίσεις του κατά την περσινή σεζόν, μία δεδομένη θέση σε αυτό. Μπορεί, άλλωστε, να παίξει και ως δεξί μπακ, αλλά και στην θέση του, ως κεντρικός μέσος.

Διαβάστε επίσης