Ντουντούκα
Καλά περάσαμε, ε ΠΑΟΚ;
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έτσι επιστρέφουμε στο Καραϊσκάκη! Νέα ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Έτσι επιστρέφουμε στο Καραϊσκάκη! Νέα ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός
Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 - 14:48

Το θέμα των ημερών είναι η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ με νεότερες ανακοινώσεις τονίζει διαρκώς τους τρόπους με τους οποίους η επιστροφή στο γήπεδο θα γίνει πράξη! Πάντα σε συνεννόηση με την Πολιτεία και τους αρμοδίους, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε νέα ενημέρωση, το μεσημέρι του Σαββάτου. Δείτε τις δύο κατηγορίες ατόμων που θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο, σύμφωνα με νέα ενημέρωση από τις Αρχές, για το θέμα.

Αναλυτικά:

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τις Αρχές η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ από φιλάθλους που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

  1. Πλήρως εμβολιασμένοι
    2. Όσοι έχουν νοσήσει του τελευταίους 6 μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.

Παρατηρήσεις:

-Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου ή έχουν ραντεβού για εμβόλιο μιας δόσης σε ημερομηνία μεταγενέστερη, μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας ή εισιτήριο αλλά θα πρέπει για να παραλάβουν το διαρκείας τους και να εισέλθουν στο γήπεδο να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού.

-Οι φίλαθλοι που έχουν νοσήσει πρέπει να φέρουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό και κατά την προμήθεια του διαρκείας τους και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Αγαπητοί μας φίλαθλοι,
όλοι στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικό και διοικητικό προσωπικό, ιατρικό τιμ, για να κάνουμε απρόσκοπτα τα ταξίδια και τους αγώνες προετοιμασίας αλλά και τους επίσημους που ακολουθούν, εμβολιαστήκαμε με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.

Υπάρχουν ραντεβού για όλους, είναι μια διαδικασία λίγων λεπτών και μπορείτε να προστατέψετε την οικογένειά σας και την κοινωνία, να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας αλλά και τη θέση σας στο γήπεδο για να είμαστε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Διαβάστε επίσης

Άλλαξ’ ο κολιές

Άλλαξ’ ο κολιές

Ο ΠΑΟΚ παίρνει τον Ολιβέιρα από την ΑΕΚ, η ΑΕΚ είχε πάρει τον Σάκχοφ, ο Παναθηναϊκός τον Μαουρίτσιο και… πάει λέγοντας.