Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τίποτα δεν γίνεται σωστά, αν γίνεται βιαστικά

Τίποτα δεν γίνεται σωστά, αν γίνεται βιαστικά
Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 - 10:59

Το θέμα τερματοφύλακα, όπως και το θέμα εξτρέμ, θέλουν υπομονή. Και ο Ολυμπιακός που διαθέτει στρωμένη ομάδα, την έχει. Απλά τα πράγματα. Οι δύο περιπτώσεις των εξτρέμ, του Ενκουντού και του Ονιεκούρου, είναι δύσκολες. Το έχουμε πει ξανά, δεν είναι εύκολο να γίνουν από τη μία μέρα στην άλλη. Ο Μπιζότ φέρεται να έχει ανέβει στη λίστα και να προκρίνεται. Βρίσκεται όμως και αυτός στο Euro, με την Ολλανδία και χρειάζεται, επίσης, προσεκτικούς χειρισμούς και διακριτικές κινήσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σημερινή αναμέτρηση, ανάμεσα στην Ολλανδία και την Τσεχία, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο και στις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού, για τερματοφύλακα. Μία από τις δύο ομάδες θα πάει… σπίτι της. Και αυτό μπορεί να ανοίξει τον δρόμο, για να προχωρήσουν οι συζητήσεις, είτε με τον Μπιζότ, είτε με τον Βάτσλικ…

Από την άλλη, θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο Σα είναι ακόμη στην Αυστρία. Ασχέτως του αν η υπόθεση «Γουλβς» δείχνει να προχωράει, τίποτα επίσημο και οριστικό δεν υπάρχει. Ο Πορτογάλος βρίσκεται με την ομάδα στην προετοιμασία. Η ουσία είναι πως το θέμα χρειάζεται υπομονή και επ’ ουδενί βιαστικές κινήσεις.

Διαβάστε επίσης