Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρινάκης στον Φορτούνη: «Είμαι δίπλα σου»

Μαρινάκης στον Φορτούνη: «Είμαι δίπλα σου»
Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021 - 10:37

Σοκαριστικό ήταν, για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, το γεγονός του νέου τραυματισμού του Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας άσος ξαναζεί μέρες ’19, αφού και πριν δύο χρόνια είχε χτυπήσει στην προετοιμασία, με αποτέλεσμα να χάσει, τότε, το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν.

Ο Φορτούνης επανήλθε πιο δυνατός, έπαιξε ξανά και συνέχισε να βοηθά τον Θρύλο, να κατακτά τους στόχους του. Το ίδιο θα κάνει και τώρα και στην προσπάθειά του, δεν θα είναι μόνος του. Θα έχει στο πλευρό του τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε με τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό. Με απλά, σταράτα λόγια, του είπε «είμαι δίπλα σου, σε ό,τι χρειαστείς». Τόσο απλά. Τόσο κατανοητά και δίχως… φανφάρες. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, άλλωστε, αρέσκεται να μιλάει με έργα. Με πράξεις. Όπως τότε, ήταν πάλι δίπλα στον Κώστα, παρέχοντάς του όλη την απαραίτητη στήριξη, έτσι (θα) κάνει και τώρα.

Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια. Έτσι ήταν πάντα, έτσι παραμένει και θα παραμείνει. Ο Κώστας το ξέρει και γνωρίζει καλά πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ό,τι λέει, το εννοεί. Θα είναι στο πλευρό του, στην προσπάθεια να επιστρέψει εκείνος πιο δυνατός.

Διαβάστε επίσης