Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι το πρότζεκτ που περίμενε!

Είναι το πρότζεκτ που περίμενε!
Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021 - 17:26

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Απόστολου Αποστολόπουλου. Τότε οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τον νεαρό ποδοσφαιριστή από τον Πανσερραϊκό.

«Ονομάστηκε» ως ο νέος Τσιμίκας, εξαιτίας της θέσης του αλλά και της καταγωγής του, καθώς είναι από τις Σέρρες. Όπως ακριβώς δηλαδή και ο Τσιμίκας, τον οποίο είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός επίσης από τον Πανσερραϊκό.

Τώρα είναι η ευκαιρία του. Ακολούθησε την ομάδα στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί όπου πήρε την ευκαιρία του από το πρώτο φιλικό, εξαιτίας όμως ενός κακού μαντάτου, του τραυματισμού του Κώστα Φορτούνη.

Μπήκε στο γήπεδο, έπαιξε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα και αμέσως έδειξε πράγματα. Κατάφερε να βγάλει στοιχεία από το ταλέντο του και να βγάλει θράσος στο παιχνίδι του. Κάτι το οποίο άρεσε και στον Πέδρο Μαρτίνς και του έδωσε ξανά χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο φιλικό, απέναντι στην Κράσνονταρ.

Τα όσα κάνει τώρα ο Αποστολόπουλος είναι πράγματα τα οποία στον Ολυμπιακό περίμεναν. Για αυτόν τον λόγο αποκτήθηκε και είναι ένα πρότζεκτ το οποίο δουλεύουν αρκετά οι «ερυθρόλευκοι».

Διαβάστε επίσης