Ντουντούκα
Κωδικός: ΤΟΥΜΠΑ! Πάμε να τελειώνουμε με δαύτους...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Συνέχεια στα φιλικά, αντίπαλος απόψε η Ούφα! (photo)

Συνέχεια στα φιλικά, αντίπαλος απόψε η Ούφα! (photo)
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021 - 13:23

Συνεχίζεται η δουλειά στην Αυστρία, με στόχο ο Ολυμπιακός να είναι έτοιμος και όπως πρέπει, στα πρώτα επίσημα ματς, στα τέλη Ιουλίου. Ασχέτως του ποιον αντίπαλο βρει μπροστά του, ο Θρύλος, ο Μαρτίνς ξέρει καλά πως η ομάδα του πρέπει να είναι «δεμένη» και έτοιμη να παίξει σε υψηλό τέμπο. Και σε αυτό βοηθούν τα φιλικά που δίνει αυτή την περίοδο, στην Αυστρία. Τα οποία συνεχίζονται σήμερα με αντίπαλο την Ούφα, από τη Ρωσία.

Να ξορκίσει την ατυχία με Τικίνιο και Φορτούνη και να συνεχίσει με νίκες θέλει απόψε στις 19:00, ο Ολυμπιακός. Μετάδοση από το Novasports 4HD. Να συνεχίσει και την καλή δουλειά, την οποία κάνει, εδώ και μέρες, στην κεντρική Ευρώπη. Να συνεχίσει να προετοιμάζεται σωστά και να «δένει», για να παρουσιαστεί όπως πρέπει, στα τέλη του μήνα.

Το ματς με την Ούφα, όπως και κανένα ως τώρα, δεν θα είναι εύκολο. Και ο Θρύλος θέλει να συνεχίσει να κρατά ψηλά το τέμπο του, για να το εφαρμόσει και στους πρώτους επίσημους αγώνες. Τους πολύ σημαντικούς προκριματικούς του Champions League.

Διαβάστε επίσης