Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναμένουμε εξελίξεις με τη διάθεση των διαρκείας

Αναμένουμε εξελίξεις με τη διάθεση των διαρκείας
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021 - 14:59

Το θέμα της διάθεσης των διαρκείας, για τη νέα σεζόν, είναι από τα «φλέγοντα» ζητήματα του φετινού καλοκαιριού. Ο Ολυμπιακός περίμενε σήμερα (όπως και οι άλλες ομάδες εννοείται) νεότερες οδηγίες, από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, σχετικά με το τελικό σενάριο επιστροφής του κόσμου στα γήπεδο. Τελικό, βεβαίως, μέχρι να υπάρξουν νεότερα, γιατί αυτό το πράγμα έτσι πάει. Βλέποντας και κάνοντας.

Όλα δείχνουν ότι από την άλλη εβδομάδα μπαίνουμε σε διάθεση διαρκείας. Ο κόσμος, όπως είναι λογικό ανυπομονεί. Ωστόσο, θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι τόσο ο Θρύλος, όσο και οι άλλες ομάδες, περιμένουν να λάβουν διευκρινίσεις και ειδικές οδηγίες για όλα όσα αφορούν στη διάθεση των διαρκείας. Η παραπάνω πληροφορία, για την έναρξη διάθεση την άλλη εβδομάδα, δεν είναι κάτι παραπάνω από μία αίσθηση, σε πρώτη φάση. Αλλά όλα δείχνουν ότι για εκεί πάμε.

Με το που θα έχει νεότερες οδηγίες η ΠΑΕ, είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε νέες ανακοινώσεις και σε νέες κατευθύνσεις, για τον κόσμο, ώστε εκείνος να προχωρήσει στην αγορά των διαρκείας.

Διαβάστε επίσης