Ντουντούκα
Κωδικός: ΤΟΥΜΠΑ! Πάμε να τελειώνουμε με δαύτους...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Προετοιμασία είναι, σαφώς βγαίνει κούραση

Προετοιμασία είναι, σαφώς βγαίνει κούραση
Σάββατο, 3 Ιουλίου 2021 - 10:22

Κούραση έδειξε να βγάζει ο Θρύλος απέναντι στη ρωσική ομάδα, το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Ολυμπιακός δουλεύει καθημερινά σκληρά, στην προετοιμασία του, επί αυστριακού εδάφους, ώστε τα στοιχεία που βγάζει τώρα και δεν θέλει να βγάζει μετά, να μην υπάρχουν. Όπως η κούραση και τα… βαριά πόδια. Αλλά και άλλα στοιχεία, τα οποία βγάζει τώρα και του αρέσουν, να ενισχυθούν και να γίνουν καλύτερα. Η σύνδεση των παικτών, οι αυτοματισμοί, αυτό το «βρίσκομαι» με κλειστά μάτια, που βλέπουμε κάθε σεζόν να αναπτύσσεται σταδιακά. Και να… χάνεται η μπάλα.

Προετοιμασία είναι, σαφώς και βγαίνει κούραση. Αν δεν έβγαινε τώρα, θα έβγαινε μετά, στα επίσημα. Και εκεί είναι που δεν την θέλει κανείς. Μα κανείς. Και πρώτος από όλους ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αν πρόσεξε κάποιος τι ακριβώς συνέβη, μία ημέρα πριν το φιλικό, οι παίκτες του Ολυμπιακού… έλιωναν στο ποδήλατο και στα βάρη και σε κάθε είδους ασκήσεις, στο γυμναστήριο. Μπορεί αυτά να θεωρούνται… χαλάρωση, αλλά μόνο τέτοια δεν είναι. Ο κάθε δύσπιστος από εμάς μπορεί απλά να πάει να κάνει μία ημέρα γυμναστήριο και να δει μετά πόσο πιασμένος θα είναι…

Η ουσία είναι μία. Κόπωση και «βαριά» πόδια, σημαίνει «λυμένα» πόδια και άνεση στο παιχνίδι, μετά. Όχι πολύ μετά. Στα επίσημα.

Διαβάστε επίσης