Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σωστά, αν τους διαιτητές δεν στους ορίζει υπουργός, δεν λέει…

Σωστά, αν τους διαιτητές δεν στους ορίζει υπουργός, δεν λέει…
Σάββατο, 3 Ιουλίου 2021 - 11:43

Ενοχλήθηκε η «κιτρινόμαυρη» πλευρά με το ότι ο Ολυμπιακός δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια, να του πασάρουν την ΚΕΔ που οι «εξυγιαντές» θεωρούν καλύτερη, για να έχουμε και τη νέα σεζόν Βόλους, Λαμίες και λοιπά φαινόμενα που ως δια μαγείας έχουν αναπτυχθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, ειδικά, από τότε που ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ανέλαβαν το «κουμάντο», όπως οι ίδιοι πολλές φορές υπερηφανεύονται, μέσω της προπαγάνδας γύρω-γύρω. Από τότε που τέθηκαν σε ισχύ τα διάφορα 6-5 στην ΕΠΟ.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος πεισματικά μένει έξω από το «πανηγύρι» και απλώς φτιάχνει ολοένα και καλύτερη την ομάδα του, δεν θα κάτσει να ανεχθεί σε καμία περίπτωση, νέα «επεισόδια»… «εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου», όπως την ονειρεύτηκαν και την υλοποίησαν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Διαλύοντας κάθε έννοια ισονομίας και ισότητας, στην μπαλίτσα μας. Και ξεφτιλίζοντας κάθε τι, στον βωμό του να πάρουν κάναν τίτλο, οι διάφοροι… στερημένοι.

Κάθε άλλο. Ο Ολυμπιακός δεν επενδύει τα ωραία του εκατομμύρια στο ποδόσφαιρο και στην ομάδα του, για να έρχονται οι ΚΕΔ των «εξυγιαντών», με σύνθεση που… βολεύει κάθε φορά, να τα διαλύουν όλα με σφυρίχτρες… καρμανιόλες. Απλά τα πράγματα. Και το ότι ο Ολυμπιακός μιλάει και δεν κάθεται απλά να κοιτάει τις εξελίξεις, ενοχλεί. Αποτυπώνεται στα γραφόμενα «κιτρινόμαυρων» και «ασπρόμαυρων» αρθρογράφων, οι οποίοι ξαφνικά έμαθαν την ΚΕΔ και ασχολούνται με αυτή… Δίχως να πείθουν.

Εντάξει, παιδιά, ηρεμήστε. Δεν ζήτησε ο Ολυμπιακός να του ορίζουν διαιτητές οι… Υπουργοί, σε τελικούς. Ισονομία ζητάει και δικαιοσύνη, στις απανταχού διαιτησίες. Μην παθαίνετε πανικό. Μην τρελαίνεστε τόσο πολύ που προσπαθεί ο Ολυμπιακός να σας χαλάσει το «έργο» όπως το έχετε «σκηνοθετήσει» στο κεφάλι σας…

Διαβάστε επίσης