Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Κραϊόβα: Πάμε για φινάλε με νίκη στα φιλικά της Αυστρίας! (photo)

Ολυμπιακός-Κραϊόβα: Πάμε για φινάλε με νίκη στα φιλικά της Αυστρίας! (photo)
Σάββατο, 3 Ιουλίου 2021 - 13:21

Ολυμπιακός-Κραϊόβα, λοιπόν! Πάμε για το τελευταίο φιλικό παιχνίδι, επί αυστριακού εδάφους, πριν η ομάδα επιστρέψει στην Ελλάδα. Τελευταίο τεστ του Θρύλου, με αντίπαλο τη ρουμάνικη ομάδα. Σέντρα στις 17:00, μετάδοση από το Novasports4 HD.

Απέναντι στους Ρουμάνους ο Θρύλος θέλει να κλείσει με καλή εικόνα και καλό αποτέλεσμα την φάση αυτή των φιλικών αγώνων, για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσει εδώ τη δουλειά.

Ο Μαρτίνς θα κάνει εκ νέου δοκιμές και καθώς πλησιάζουμε προς την έναρξη των επίσημων αγώνων, η ομάδα θα μοντάρεται ολοένα και πιο πολύ και θα πλησιάζει προς τη μορφή που θα πρέπει να έχει, για να περάσει το εμπόδιο της Νέφτσι Μπακού, ή της Ντιναμό Τιφλίδας.

Σημασία δεν έχουν τα αποτελέσματα, στα φιλικά, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Σημασία έχει η ομάδα να δουλεύει καλά και να βγάζει στο γήπεδο πράγματα καλά. Τα οποία με τον καιρό και με τη συνεχιζόμενη δουλειά, θα καταφέρει να αναπτύξει και να βγάλει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, στο γήπεδο. Αυτή είναι η ουσία. Αποτελέσματα ο Θρύλος θέλει στα προκριματικά. Όχι στα φιλικά.

Εδώ το αποτέλεσμα είναι μόνο για ψυχολογικούς λόγους. Η ομάδα, ωστόσο, έχει πίστη στον εαυτό της. Είναι «δεμένη» εδώ και τρία χρόνια και διαρκώς γίνεται καλύτερη. Και με αυτό το μοτίβο προχωρά.

Πάμε, λοιπόν, για να κλείσουμε τα φιλικά στην Αυστρία, με μια καλή εμφάνιση και μία καλή νίκη, η οποία θα φέρει την ομάδα στο επόμενο στάδιο της προετοιμασίας της. Ολυμπιακός-Κραϊόβα στις 17:00. Σας περιμένουμε στο gavros.gr για γραπτή περιγραφή!

Διαβάστε επίσης