Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σισέ και Ντρέγκερ επιστρέφουν μετά το ρεπό

Σισέ και Ντρέγκερ επιστρέφουν μετά το ρεπό
Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021 - 13:21

Δύο ποδοσφαιριστές, τους οποίους δεν έχουμε δει, έως τώρα σε δράση, στη φετινή προετοιμασία, είναι οι Σισέ και Ντρέγκερ. Οι δύο ποδοσφαιριστές, αν και αναμενόταν να προλάβουν ορισμένες ημέρες από την προετοιμασία του Θρύλου στην Αυστρία, τελικά εξασφάλισαν έξτρα ημέρες άδειας. Και οι δύο είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους (Σενεγάλη και Τυνησία) και έτσι δικαιούνταν λίγη παραπάνω ξεκούραση. Την οποία και έλαβαν, από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Και οι δύο, όμως, θα μπουν από αυτή την εβδομάδα κιόλας, ξανά σε δράση. Αναμένονται στο Ρέντη από την Τρίτη, για να μπουν στις προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα, άλλωστε, έχει ρεπό τη Δευτέρα. Από την Τρίτη 6/7, θα αρχίσει πάλι προπονήσεις. Και σε αυτές θα είναι και οι Σισέ-Ντρέγκερ.

Όλα δείχνουν ότι ο Σισέ θα υπολογίζεται κανονικά, από τον Μαρτίνς, για τη νέα σεζόν. Για τον Ντρέγκερ, ωστόσο, αυτό δεν είναι δεδομένο, αφού και πέρυσι δεν πήρε χρόνο και ελάχιστα έπαιζε. Όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει, αλλά και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να βρει ομάδα. Προς το παρόν, πάντως, τόσο εκείνος, όσο και ο Σισέ, θα πρέπει να ενσωματωθούν στην υπόλοιπη ομάδα και να αρχίσουν κανονικά προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης

17 χρόνια από το έπος της Ελλάδας στο Euro (video)

17 χρόνια από το έπος της Ελλάδας στο Euro (video)

Σαν σήμερα πριν 17 χρόνια η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ολοκλήρωνε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού, κατακτώντας το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.