Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μαρτίνς: «Αυτή είναι η εικόνα που θέλουμε» (video)

Μαρτίνς: «Αυτή είναι η εικόνα που θέλουμε» (video)
Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021 - 15:04

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το κομμάτι της προετοιμασίας του στην Αυστρία και προχωρά. Με την ολοκλήρωση του τελευταίου φιλικού, απέναντι στην Κραϊόβα, ο Μαρτίνς έκανε τον δικό του απολογισμό. Δείτε τι είπε ο Πέδρο για τις εντυπώσεις του από την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία, αλλά και για τους τραυματισμούς Φορτούνη-Τικίνιο.

«Αυτή είναι η εικόνα που θέλουμε να έχουμε. Εμείς δεν θα αλλάξουμε πολλά. Θέλουμε να δούμε τον Ολυμπιακό των τελευταίων ετών και πρέπει να δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Είδαμε έναν Ολυμπιακό που προσπάθησε πάρα πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Γενικά κρατάμε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις από όλη την προετοιμασία. Ήταν μία πολύ θετική προετοιμασία. Σε αυτό το στάδιο που ήμασταν εδώ, ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Πρέπει να συνεχίσουμε τον δρόμο μας. Να συνεχίσουμε τη δουλειά μας», είπε αρχικά, ο Μαρτίνς.

«Οι τραυματισμοί του Κώστα και του Τικίνιο ήταν το αρνητικό κομμάτι. Με αυτούς η ομάδα θα ήταν πολύ πιο δυνατή, αλλά δυστυχώς έγινε αυτό που έγινε», ανέφερε για την απώλεια Φορτούνη και Τικίνιο…

Δείτε παρακάτω όλες τις δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

Διαβάστε επίσης

17 χρόνια από το έπος της Ελλάδας στο Euro (video)

17 χρόνια από το έπος της Ελλάδας στο Euro (video)

Σαν σήμερα πριν 17 χρόνια η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ολοκλήρωνε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού, κατακτώντας το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.