Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κατασκοπεία» από Μαρτίνς

«Κατασκοπεία» από Μαρτίνς
Τρίτη, 6 Ιουλίου 2021 - 16:11

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ετοιμάζει ταξίδι, για να δώσει το παρών και να δει από κοντά το ματς στην Τιφλίδα, ανάμεσα στη Νέφτσι και την Ντιναμό, το απόγευμα (19:00) της Τετάρτης.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο πρώτο ματς, με τον προκριματικό τους να βγάζει τον αντίπαλο του Ολυμπιακού, στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League. Μπορεί το εμπόδιο να είναι χαμηλό και ο Ολυμπιακός να προβάλλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί, για να πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο προκριματικό και να συνεχίσει την προσπάθειά του να μπει στους ομίλους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μαρτίνς… επαναπαύεται.

Όπως και κανένας στον Ολυμπιακό. Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός θα δώσει το παρών στην Τιφλίδα, για να δει από κοντά το ματς. Είναι κάτι που ο Μαρτίνς κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Να βλέπει από κοντά αγώνες και όχι μόνο να στέλνει τους συνεργάτες του, αναλυτές.

Ο Μαρτίνς εμπιστεύεται απόλυτα το επιτελείο του, όμως θέλει, ει δυνατόν, να έχει και ο ίδιος μία πρώτης τάξεως εικόνα, για τους αντιπάλους του Ολυμπιακού. Θέλει να έχει υπό έλεγχο πλήρη το θέμα «προετοιμασία για έναν αγώνα» και έτσι με κάθε ευκαιρία ταξιδεύει και ο ίδιος, για να δει από κοντά ματς αντιπάλων.

Διαβάστε επίσης