Ντουντούκα
Μίτσελ, η επιστροφή και πάμε δυνατά!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Για γέλια: Ο Ζαγοράκης δεν μπορούσε να συνδεθεί με τη Βουλή

Για γέλια: Ο Ζαγοράκης δεν μπορούσε να συνδεθεί με τη Βουλή
Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021 - 15:46
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τρομερά πράγματα! Απίστευτα! Στη Βουλή, στο πλαίσιο συνεδρίασης της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και στην αίθουσα που συνεδριάζει η Ολομέλεια, έχει προγραμματιστεί συζήτηση, μετά από πρόταση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την Ολιστική Μελέτη και τα προβλήματα του ποδοσφαίρου.

Όλοι έβγαιναν κανονικά και μιλούσαν χωρίς προβλήματα εκτός από τον Ζαγοράκη που όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρός της Στέργιος Αντωνίου βρίσκονταν στα γραφεία της ΕΠΟ και δεν μπορούσε να συνδεθεί επειδή δεν έχει καλό ίντερνετ. Όλα αυτά, ενώ διαδικτυακά είχαν βγει o επικεφαλής διακυβέρνησης ομοσπονδιών της UEFA, Λούκα Νίκολα, ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος αλλά και η Βουλευτής του Μέρα 25, Κωνσταντίνα Αδάμου.

Αφού ο πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών υποοθέσεων της Βουλής, Βασίλης Διγαλάκης έκανε υπομονή έριξε «καρφιά» για τον Ζαγοράκη «που έχει προσκληθεί από τη Βουλή και θα έπρεπε να φροντίσει να είναι σε μέρος που έχει σύνδεση για να απαντήσει στα ερωτήματα». Μετά υπήρξε νέα ενημέρωση ότι ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Θοδωρής Ζαγοράκης κατάφερε να συνδεθεί (σ.σ. δυστυχώς, δεν είχαμε χειροκρότημα για το μεγάλο κατόρθωμα)!

Διαβάστε επίσης