Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ψιτ, σας βλέπουν!

Ψιτ, σας βλέπουν!
Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021 - 14:12
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μια καλή θεατρική επιθεώρηση μπορεί να γίνει η υπόθεση της νέας ΚΕΔ. Ενώ ο Κλάτενμπεργκ βρίσκεται στις ΗΠΑ και δεν έχει επαφές με κανέναν, με εξαίρεση τους δυο ξένους παράγοντες (περισσότερο με τον Κόλιν και λιγότερο με τον Καπέλα) κάποιοι βρίσκονται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και.... βαφτίζουν τα φύκια ως μεταξωτές κορδέλες!

Φαίνεται ότι πανικοβλήθηκαν με την πλήρη εκκαθάριση της ΚΕΔ, αφού παρελθόν αποτελεί η... κομπανία του Περέιρα (μετά τον Κουκουλάκη, πήραν σειρά οι Τριτσώνης, Ιωσηφόγλου, Κόκοτου που δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τους) και η... ιστορία τελειώνει με τους Καλύβα και Λώλη (σ.σ. γυμναστής) που έμειναν μέχρι τις 15 του μήνα. Εξαιτίας της διάλυσης της προηγούμενης κατάστασης δεν είναι λίγοι εκείνοι που «βλέπουν» και σαρωτικές αλλαγές στους πίνακες των διαιτητών, επειδή ο Κλάτενμπεργκ τους είχε βγάλει πριν τελειώσουν η Super League 2 και η Football League, όμως δεν τους έδωσε στη δημοσιότητα επειδή θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι, καθώς, ακόμη και τώρα, παραμένουν άγνωστα τα κριτήρια αξιολογήσεων τόσο για τους διαιτητές όσο και τους βοηθούς αλλά και τους παρατηρητές.

Για να επανέλθουμε στο θέμα της ΚΕΔ, όπως αναφέρουμε κάποιοι έπαθαν «πανικό»! Από τη μια έχουμε τον «εμφύλιο» των μπλοκ των βορρά και νότου, από την άλλη τα ονόματα που διαρρέει η κάθε πλευρά δήθεν ως... ρεπορτάζ. Σα να μην έφταναν αυτά, γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο Ζαγοράκης που κάποιοι προσπαθούν να τον βάλουν στο κάδρο, αν και το μόνο που θα συμβεί είναι ο Κλάτενμπεργκ να παραδώσει στον πρόεδρο της ΕΠΟ την εισήγησή του για την ΚΕΔ όπως και τους νέους πίνακες.

Η... ανακατωσούρα, ας τα βλέπουν αυτά η FIFA και η UEFA που θέλουν ανεξάρτητη διαιτησία, συνεχίζεται, επειδή ο Κλάτενμπεργκ θέλει μόνο έναν Έλληνα στην ΚΕΔ, τον ...πιέζουν για περισσότερους και τα μπλοκ του βορρά και του νότου βγάζουν ονόματα υποψηφίων. Το μπλοκ του νότου στην ΕΠΟ θέλει τους Καλογερόπουλο (Αθηνών), Μάνταλο (Καβάλας), Στυλιαρά (Αιτ/νιας) και τον Θάνο (Ηπείρου), τον οποίο «χρεώνουν» στο μπλοκ του βορρά. Όμως, από εκεί δίνουν... ρεπορτάζ για τους Δαγκλή (Μακεδονίας) και Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας).

Το ερώτημα είναι που ξέρει ο Κλάτενμπεργκ τους Καλογερόπουλο, Μάνταλο, Στυλιαρά, Θάνο, Ευθυμιάδη οι οποίοι δεν είναι καν στον πίνακα των παρατηρητών της Σούπερ Λίγκας. Πως είναι δυνατόν από ολόκληρο πίνακα παρατηρητών της μεγάλης κατηγορίας να ξεχωρίσει τον Δαγκλή που δεν είναι διεθνής παρατηρητής ούτε είχε μεγάλη εμπειρία ως διαιτητής. Απλά, τελευταία ασχολήθηκε με τα μαθήματα για το VAR ως βοηθός του Κουκουλάκη.

Διαβάστε επίσης