Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ομάδα αρχίζει από τον τερματοφύλακα

Η ομάδα αρχίζει από τον τερματοφύλακα
Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021 - 10:39

Από την πρώτη πάσα στην επίθεση, μέχρι την τελευταία επέμβαση στην άμυνα, ο τερματοφύλακας είναι το Α και το Ω σε μία ομάδα. Και μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας του Ολυμπιακού, εδώ και δύο χρόνια, κρατούσε στα χέρια του ο Ζοζέ Σα. Ο οποίος καθώς ετοιμάζεται για να ταξιδέψει στο Νησί και να φορέσει τη φανέλα της Γουλβς, αφήνει (όπως όλα δείχνουν) την θέση του σε έναν ποδοσφαιριστή ΕΠΙΠΕΔΟΥ, με τρομερή ποιότητα και αξία: Στον Τόμας Βάτσλικ.

Η ομάδα αρχίζει από τον τερματοφύλακα. Και εκεί τελειώνει. Δεν είναι απλό. Για αυτό ο Θρύλος «παίζει» σε τόσο υψηλό επίπεδο. Όχι μόνο με την υπόθεση Βάτσλικ, αλλά και με την υπόθεση Μπιζότ. Αλλά και με τα άλλα ονόματα, τα οποία ακούστηκαν, στην πορεία. Αρεολά, Καζανίγκα, Σιρίγκου κλπ. Ο ποδοσφαιριστής που έρχεται στην θέση του Σα, όπως όλα δείχνουν, ο Τόμας Βάτσλικ, μπορεί να γίνει το νέο σημείο αναφοράς, στην άμυνα του Ολυμπιακού. Να αποτελέσει το τελευταίο οχυρό, πριν την εστία του Θρύλου, θωρακίζοντάς τη με τρόπο ιδανικό.

Μεταγραφές είναι και όλα αλλάζουν, από τη μία ώρα στην άλλη. Αυτή τη στιγμή, ο Βάτσλικ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα και δείχνει να οδεύει προς το λιμάνι. Ακόμη και αυτό να μη γίνει, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι και στο θέμα γκολκίπερ κινείται σε τοπ επίπεδο αναζήτησης. Και αν δεν είναι ο Βάτσλικ και είναι ο Μπιζότ, πάλι για το ίδιο κορυφαίο επίπεδο αναζήτησης μιλάμε. Ο Μαρτίνς κατέστησε σαφές ότι στον «άσο» δεν πρέπει να γίνουν θυσίες.

Διαβάστε επίσης

Τρέλανέ μας! (videos)

Τρέλανέ μας! (videos)

Προ των πυλών ο Βάτσλικ, ο οποίος έρχεται να «χτίσει» το τέρμα του Ολυμπιακού, παίρνοντας τη θέση του Ζοζέ Σα!