Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς λατρεία και στη Βραζιλία! (photos)

Μαρτίνς λατρεία και στη Βραζιλία! (photos)
Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021 - 12:03

Ο προπονητής του Ολυμπιακού βλέπει το όνομά του να ταξιδεύει ξανά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Βλέπει το όνομά του να «παίζει» δυνατά για μία παραδοσιακή δύναμη της Βραζιλίας, τη Φλαμένγκο. Ο Μαρτίνς έχει πετύχει σημαντικά πράγματα, στην Ελλάδα, με τη φόρμα του Ολυμπιακού. Και οι επιτυχίες του αυτές δεν έχουν αφήσει αδιάφορους ούτε τους… Βραζιλιάνους.

Το όνομα του Μαρτίνς «παίζει» μεταξύ άλλων, στο «ρεπορτάζ», έστω και άτυπο, της Φλαμένγκο, για τον πάγκο της. Ο Ροζέριο Σένι, ο θρυλικός τερματοφύλακας, ο οποίος είναι στο «τιμόνι» της «Φλα», δεν πείθει με το κοουτσάρισμά του, αλλά και με την εικόνα, την οποία εμφανίζει η ομάδα του. Και έτσι, αρκετοί φίλαθλοι της Φλαμένγκο κάνουν τις δικές τους προτάσεις. Και μέσα σε αυτές είναι και ο Μαρτίνς!

Ο Πέδρο είναι σε μία λίστα που «κυκλοφορεί» με τους Πάολο Φονσέκα, Κάρλος Καρβάλιο, Λουίς Κάστρο και Αντρές Βίλας-Μπόας να συνθέτουν έναν κατάλογο γεμάτο Πορτογάλους. Έχουν πέραση οι Πορτογάλοι, άλλωστε, στη Βραζιλία.

Για τον Μαρτίνς αναφέρουν ότι είναι και οικονομικά συμφέρουσα, ως επιλογή, αφού θα κόστιζε τα… μισά, από όσα κοστίζει τώρα ο Σένι.

Δείτε χαρακτηριστικά tweets:

Διαβάστε επίσης