Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Θρύλος… όπλισε (την πρόταση) και ο Βάτσλικ ετοιμάζεται να… ρίξει (την υπογραφή)!

Ο Θρύλος… όπλισε (την πρόταση) και ο Βάτσλικ ετοιμάζεται να… ρίξει (την υπογραφή)!
Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021 - 13:40

Εν ενεργεία διεθνής Τσέχος, βασικός τερματοφύλακας στην Εθνική ομάδα της χώρας του, σε ένα Euro… όνειρο, για τον ίδιο και για τον… Ολυμπιακό! Η σημασία της υπόθεσης Βάτσλικ είναι πολύ μεγαλύτερη από… αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» στα ίσια ΒΑΣΙΚΟ τερματοφύλακα ομάδας που διακρίθηκε στο Euro και έδειξε ΤΡΟΜΕΡΑ στοιχεία, σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, υπερασπιζόμενος την εστία της Εθνικής Τσεχίας.

Η σημασία της υπόθεσης Βάτσλικ, εφόσον όλα πάνε καλά και, όπως φαίνεται, ο παίκτης έρθει στην Ελλάδα (όπως ετοιμάζεται) για να φορέσει τη φανέλα του Θρύλου, είναι πολύ, πολύ μεγαλύτερη, από την ενίσχυση που θα δώσει στη θέση του τερματοφύλακα.

Είναι πρεστίζ…

Είναι το όνομα του Θρύλου στο μεταγραφικό παζάρι, που μεγαλώνει…

Είναι η αξία του παίκτη, ως μέγεθος ονόματος, στη μεταγραφική αγορά…

Είναι η κόντρα με τις ομάδες που τον ήθελαν και τον θέλουν και ακόμη και τώρα παλεύουν να πάρουν το «ΝΑΙ» του…

Είναι η σημασία του να «χτυπάει» έναν διεθνή εν ενεργεία παιχταρά, από το Euro, σε αντίθεση με ΟΛΗ την άλλη Σούπερ Λιγκ, που δεν μπορεί να κάνει τέτοιες μεταγραφές…

Ο Ολυμπιακός… όπλισε και ο Βάτσλικ ετοιμάζεται να… ρίξει! Και η φωτό, η οποία προέρχεται από το Facebook του ίδιο του ποδοσφαιριστή είναι… συμβολική. Ο Βάτσλικ μπορεί να αποτελέσει το νέο σημείο αναφοράς του Θρύλου, στον άσο, με τρομερή ποιότητα και τρομερή αξία. Και ο Ολυμπιακός, αποκτώντας τον, κάνει ξανά ΑΙΣΘΗΤΗ την παρουσία του, στο μεταγραφικό παζάρι!

Διαβάστε επίσης