Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φράνκο Χάρα: Ονειρεύτηκαν χέρι και τους έγινε εφιάλτης! (video)

Φράνκο Χάρα: Ονειρεύτηκαν χέρι και τους έγινε εφιάλτης! (video)
Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 - 16:09

Οπαδός του Ολυμπιακού δηλώνει ο Άρης Σοϊλέδης και εμείς δεν έχουμε λόγω να το αμφισβητήσουμε, παρότι δηλώνει και… αγάπη για την ΑΕΚ. Δεν είναι αυτό το θέμα μας, όμως. Και δεν θα το κουράσουμε, θα μπούμε στο… ψητό! Με συνέντευξή του στο site της παραμύθας, ο ποδοσφαιριστής αποτύπωσε τη μεγάλη αλήθεια όλων των απέναντι, σε σχέση με τον Θρύλο: Το ότι βλέπουν… εφιάλτες! Εφιάλτες με τον Ολυμπιακό!

«Κάναμε εκείνη την πολύ καλή χρονιά, όταν αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο με το χέρι του Χάρα. 0-0 στο 88', αυτό το χέρι το βλέπω ακόμα στον ύπνο μου. Έπαιζα βασικός σε εκείνο το παιχνίδι. Μετά από τρομερό πρώτο παιχνίδι, 1-1 με γκολ του Αραβίδη από δική μου ασίστ. Χάνουμε πρώτα δύο μεγάλες ευκαιρίες, με 0-0 περνούσαμε και γίνεται στο τέλος αυτή η φάση. Κάνει τη σέντρα ο Αφελάι, κεφαλιά-πάσα ο Φορτούνης, πηδάω εγώ και περνάει η μπάλα κάτω από τα πόδια μου και μπαίνει το γκολ με αυτό το χέρι του Χάρα.

Παγώνουν 80.000 κόσμος και μένουμε όλοι με το στόμα ανοικτό. Τι σκηνή...

Ήταν η χειρότερη σκηνή που έχω ζήσει στην καριέρα μου. Αυτή την εικόνα δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Αν περνούσαμε από εκεί, πολύ πιθανό να παίρναμε το Κύπελλο, στον τελικό με την Ξάνθη. Αν δεις την εικόνα από την τηλεόραση, δεν φαίνεται το χέρι. Εμείς όμως επειδή ήμασταν μπροστά, το είδαμε. Τη βρήκε με τον δικέφαλο του χεριού, το είδα. Δεν είχαμε όμως τότε το VAR. Ορμήξαμε στον διαιτητή, στον βοηθό, αλλά η απόφαση δεν άλλαξε και τότε παγώσαμε. Το έβλεπα ένα μήνα εφιάλτη στον ύπνο μου!» είπε.

Αφού ξεπεράσουμε το γεγονός ότι ο Άρης Σοϊλέδης και οι συμπαίκτες, αλλά και 80.000 Αεκτζήδες… ονειρεύτηκαν χέρι του Χάρα και κρύβονται ακόμη πίσω από αυτή τη δικαιολογία (η γκολάρα του παιχταρά ήταν κανονική, φυσικά…), αξίζει να σταθούμε σε δύο ατάκες.

1) «Παγώνουν 80.000 κόσμος και μένουμε όλοι με το στόμα ανοικτό. Τι σκηνή...».

2) «Το έβλεπα ένα μήνα εφιάλτη στον ύπνο μου!»…

Τι πόνο έχει μοιράσει ο Θρύλος, ρε φίλε… Τι τρόμο… Γι’ αυτό τον μισούν τόσο πολύ οι απέναντι… Σκεφτείτε, αν έβλεπε εφιάλτες ο Σοϊλέδης που δηλώνει και οπαδός του Ολυμπιακού, τι θα έβλεπαν οι κανονικοί Αεκτζήδες…

ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

Διαβάστε επίσης