Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό σημαίνει «σχεδιασμός»! Καταλάβατε;

Αυτό σημαίνει «σχεδιασμός»! Καταλάβατε;
Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 - 11:03

Δεν πρόλαβε να δημιουργηθεί καν το κενό, στο τέρμα. Αυτό είναι προγραμματισμός. Αυτό σημαίνει «σχεδιασμός». Αντιληπτό; Δεν πρόλαβε καν ο Ολυμπιακός να αποχαιρετήσει τον Ζοζέ Σα. Τον βασικό του, επί τριετίας, τερματοφύλακα. Τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με τα γκολπόστ της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας. Τον άνθρωπο για τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το ΟΚ να ξοδευτεί ένα σημαντικό ποσό, το οποίο ο Ολυμπιακός όχι απλώς απόσβεσε, αλλά αποκόμισε και κέρδος σημαντικό.

Έτσι είναι. Όταν κάνεις σωστό σχεδιασμό, βρίσκεις τα αποτελέσματα μπροστά σου. Βρίσκεις μπροστά σου τις -ευχάριστες- συνέπειες. Βρίσκεις μπροστά σου το κέρδος. Ο Θρύλος κοιτάζει πάντα μπροστά. Δεν περίμενε να δει «τι και πως». Δεν περίμενε να δει αν και πότε θα τελειώσει η υπόθεση του Ζοζέ Σα. Και είναι σαφές ότι έβλεπε μπροστά. Κινήθηκε εγκαίρως, προχώρησε άμεσα την υπόθεση του Τόμας Βάτσλικ, έχοντας και εναλλακτικές! Εντέλει, φτάνει στην επίτευξη του βασικού του στόχου. Του Τσέχου γκολκίπερ. Του έμπειρου Τόμας Βάτσλικ.

Και το κενό δεν πρόλαβε καν να δημιουργηθεί. Ο Ολυμπιακός δεν το επέτρεψε. Με τον προγραμματισμό του. Με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του. Με το όνομα που έχει στην αγορά. Με την οικονομική του ευμάρεια. Και με την ικανότητά του να κάνει διαπραγματεύσεις και να δελεάζει παιχταράδες, να έρχονται στην Ελλάδα… Αυτό σημαίνει «σχεδιασμός». Καταλάβατε τώρα, «εξυγιαντές»;

** Η φωτό του Βάτσλικ είναι από τη σελίδα του στο Facebook.

Διαβάστε επίσης

Ημέρα Βάτσλικ: Έρχεται ο άσος!

Ημέρα Βάτσλικ: Έρχεται ο άσος!

Είναι γεγονός! Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί και να ανακοινώσει τον κορυφαίο τερματοφύλακα του Euro! Έρχεται νωρίς το απόγευμα ο παιχταράς!