Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επόμενος στόχος ο Ρόνι Λόπες

Επόμενος στόχος ο Ρόνι Λόπες
Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 - 13:03

Με την -επικείμενη, αλλά δεδομένη- ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τόμας Βάτσλικ, ο Ολυμπιακός έχει πλέον τη δυνατότητα να στραφεί σε άλλες σημαντικές μεταγραφικές υποθέσεις, τις οποίες θέλει να ολοκληρώσει, ενόψει της ευρωπαϊκής του παρουσίας και της προσπάθειάς του να πάρει ξανά το πρωτάθλημα και να κάνει το νταμπλ. Ο Ρόνι Λόπες είναι στην κορυφή της λίστας των εξτρέμ και όλα δείχνουν ότι αποτελεί τον βασικό στόχο, για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο ακραίος επιθετικός της Σεβίλλης αποτελεί τη Νο1 προτεραιότητα του Ολυμπιακού, για να ενισχύσει τα άκρα του. Αυτόν προσπαθεί να πάρει ο Θρύλος και η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη. Αφενός γιατί τα οικονομικά δεδομένα είναι ζόρικα, για περιβάλλον Ελλάδας. Ακόμη και για τον γίγαντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Ολυμπιακό. Αφετέρου γιατί η ομάδα του Πειραιά δεν «παίζει» μόνη της, για την απόκτηση του Πορτογάλου, γεννημένου στη Βραζιλία, ποδοσφαιριστή της Σεβίλλης.

Στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός δείχνει σοβαρά το ενδιαφέρον του για τον Λόπες. Κάνεις σοβαρές διαπραγματεύσεις, με τη Σεβίλλη. Κοινώς, για να το πούμε απλά, δεν λέει η Σεβίλλη (λόγου χάρη) «7 εκ. ευρώ ρήτρα μετά τον δανεισμό» και ο Ολυμπιακός πάει και λέει «2 εκ. ευρώ ρήτρα». Τυχαία τα ποσά, ξαναλέμε. Ο Ολυμπιακός κάθεται και συζητάει ΣΟΒΑΡΑ για να πάρει τον παίκτη που θέλει, για τα εξτρέμ του. Και αυτό, όπως είδαμε με Κούντε, Τικίνιο και Βάτσλικ, είχε αποτέλεσμα. Και ενισχύει την ελπίδα όλων των ΓΑΥΡΩΝ, ότι μπορούν να δουν και τον Ρόνι Λόπες στα ερυθρόλευκα…

Διαβάστε επίσης