Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός βάζει από κάτω τον δυνατό ανταγωνισμό (video)

Ο Ολυμπιακός βάζει από κάτω τον δυνατό ανταγωνισμό (video)
Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 - 13:21

Δεν είναι τυχαίο που οι Ισπανοί δίνουν προβάδισμα στον Θρύλο, για να αποκτήσει τον Ρόνι Λόπες. Από το πρωί το θέμα έχει «φουντώσει» για τα καλά και ο Ολυμπιακός κάνει τις δικές του κινήσεις, για να καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του εξαιρετικού εξτρέμ της Σεβίλλης.

Οι Πειραιώτες κινούνται μεθοδικά και με σοβαρότητα σε ΟΛΕΣ τις μεταγραφικές τους υποθέσεις. Όπως έκαναν και με την υπόθεση Κούντε. Όπως έκαναν και με την υπόθεση Τικίνιο. Όπως έκαναν και με την υπόθεση Βάτσλικ! Σε όλες ο Ολυμπιακός είχε ανταγωνισμό. Και δη σοβαρό! Και στην υπόθεση Τικίνιο και στην υπόθεση Κούντε. Και πόσο μάλλον στην υπόθεση Βάτσλικ, που από το εξωτερικό είχαν εμπλέξει τη… Νάπολι, στο θέμα.

Ο Ολυμπιακός είναι δυνατό brand name στο ευρωπαϊκό μεταγραφικό παζάρι. Χτίζει αυτή του την εικόνα, κάθε χρόνο. Κάθε μεταγραφική περίοδο. Κάνει δυνατές μεταγραφές. Κάνει ηχηρές πωλήσεις. Είναι στην Ευρώπη, κάνει πρωταθλητισμό στην Ελλάδα. Σηκώνει τίτλους. Είναι ένα μεγάλο όνομα, στην ευρωπαϊκή αγορά! Και όσοι παίκτες μαθαίνουν για το ενδιαφέρον του Θρύλου, ενδιαφέρονται…

Λογικό, ε;

Πάμε να θυμηθούμε τον Λόπες, σε δράση:

Διαβάστε επίσης