Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν είναι όλοι οι Πρόεδροι έτσι! Θα συνεχίσει να μεγαλώνει τον Ολυμπιακό»

«Δεν είναι όλοι οι Πρόεδροι έτσι! Θα συνεχίσει να μεγαλώνει τον Ολυμπιακό»
Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 - 01:09

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ασφάλεια που παρέχει σε όλους, μίλησαν και παίκτες του Ολυμπιακού. «Δεν είναι όλοι οι πρόεδροι έτσι, γιατί υπάρχουν πολλοί πρόεδροι που κάνουν επιχειρήσεις και το ποδόσφαιρο δεν είναι το πάθος τους. Βλέπουμε ότι ο Μαρινάκης είναι κάποιος που θέλει να βλέπει την ομάδα να είναι στην κορυφή, είναι πραγματικός οπαδός της ομάδας και θέλει όλα να λειτουργούν σωστά.

Νομίζω ότι ο Μαρινάκης παίζει έναν πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό και ότι θα συνεχίσει να μεγαλώνει τον σύλλογο. Ίσως υπάρχουν δυσκολίες, όμως, πρέπει να ξεπεράσουμε μαζί αυτές τις στιγμές, σαν οικογένεια», δήλωσε ο Ματιέ Βαλμπουενά για τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, είπε: «Βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα. Αυτό είναι σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντικό να έχουμε αυτήν την στήριξη».

Επίσης, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ανέφερε: «Πάνω απ' όλα αγαπάει την ομάδα. Είναι πάντοτε δίπλα στην ομάδα . Είναι σημαντικό να νιώθει ο ποδοσφαιριστής ασφάλεια, ειδικά στα δύσκολα χρόνια που ζούμε, εμείς έχουμε έναν άνθρωπο που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει».

Διαβάστε επίσης