Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έντουαρντς: Σενάριο από Πορτογαλία για γερό «μπάσιμο» του Θρύλου!

Έντουαρντς: Σενάριο από Πορτογαλία για γερό «μπάσιμο» του Θρύλου!
Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 - 09:59

Το θέμα, το οποίο άνοιξε προ ημερών η A’ Bola, συνεχίζει σήμερα να απασχολεί την πορτογαλική μεταγραφική επικαιρότητα! Η ίδια έγκυρη πορτογαλική εφημερίδα δίνει νέα διάσταση στο θέμα της πιθανής απόκτησης του Έντουαρντς, από τον Ολυμπιακό! Ο εξαιρετικός δεξιός εξτρέμ (και περιφερειακός επιθετικός, αν χρειαστεί) της Γκιμαράες, φέρεται, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της A’ Bola, να είναι… ένα βήμα από το να γίνει κάτοικος Πειραιά!

Σας είχαμε ενημερώσει προ ημερών, για το τι έγραφαν στην Πορτογαλία, για τον 22χρονο εξτρέμ, με θητεία και στην Αγγλία, στις μικρές ομάδες της Τότεναμ, αλλά και τη Νόργουιτς, αλλά και με παρουσία στις Εξέλσιορ και Βιτόρια Γκιμαράες. Ο ποδοσφαιριστής, τον οποίο το transfermarkt κοστολογεί 10 εκ. ευρώ και η Γκιμαράες… παραπάνω, φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά, στο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα λένε οι Πορτογάλοι!

Πως; Με… τράμπα. Με ανταλλαγή! Στο κόλπο φέρνονται να έχουν μπει οι Πέπε και Τιάγκο Σίλβα, τους οποίους η Desportive de Guimaraes αναφέρει ως «έμψυχα ανταλλάγματα», τα οποία ο Ολυμπιακός προσφέρει στη Βιτόρια Γκιμαράες, για να κάνει δικό του τον Έντουαρντς. Συν χρήματα, φυσικά. Η O’ Jogo κρατάει πιο… χαμηλά την μπάλα, βάζει και τη Νιουκάστλ στο «παιχνίδι» της απόκτησης του Έντουαρντς και δεν το προχωράει τόσο πολύ το θέμα με τον Ολυμπιακό.

Η ουσία είναι ότι γίνεται… παιχνίδι. Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός προχωρά ενεργά το θέμα του εξτρέμ. Είτε αυτός είναι ο Ρόνι Λόπες, είτε ο Ενκουντού, είτε ο Έντουαρντς. Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός παίζει… μπάλα δυνατά!

** Η κεντρική φωτό είναι από τη σελίδα της Βιτόρια Γκιμαράες στο Facebook.

Διαβάστε επίσης