Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καιγόταν» για δυνατό φιλικό ματς, ο Μαρτίνς

«Καιγόταν» για δυνατό φιλικό ματς, ο Μαρτίνς
Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 - 13:01

Δεν υπήρχε περίπτωση να πάει ο Ολυμπιακός δίχως αγωνιστικό ρυθμό, στον πρώτο προκριματικό του, για το Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν τρομερά απογοητευμένος από την τροπή, την οποία πήρε η υπόθεση του φιλικού με τη Γαλατασαράι.

Οι Τούρκοι, θυμίζουμε, ήρθαν στην Ελλάδα, αλλά δεν ήθελαν να ακολουθήσουν τις οδηγίες των αρχών της χώρας μας, βάσει νομοθεσίας σχετικά με τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν -από το πουθενά- ένα μεγάλο θέμα και να αποχωρήσουν. Το φιλικό που θα γινόταν σήμερα, στο Καραϊσκάκη, ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα ο Μαρτίνς να… αναζητά εναγωνίως λύση!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να φανταστεί το ότι θα πάει η ομάδα του, δίχως αγωνιστικό ρυθμό, στο ματς με μία εκ των Νέφτσι ή Ντιναμό και έτσι οι άνθρωποι του Συλλόγου έτρεξαν να βρουν έναν δυνατό αντίπαλο, για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να παίξει ένα καλό φιλικό ματς, πριν το πρώτο επίσημο.

Και ο Άρης ήταν, εδώ που τα λέμε, η δεύτερη καλύτερη ομάδα στη Σούπερ Λιγκ, πέρυσι… Αποτελεί, επομένως, μία καλή επιλογή, ενώ «έκατσε» καλά και η συγκυρία, αφού, όπως αναφέραμε, ακυρώθηκε και το, προγραμματισμένο για την Πέμπτη, φιλικό του Άρη, με τον Ιωνικό, λόγω κρουσμάτων στην ομάδα της Νίκαιας.

Ήταν σφοδρή επιθυμία του Μαρτίνς, να βρει ο Ολυμπιακός έναν καλό αντίπαλο, για ένα δυνατό φιλικό. Και έγινε πράξη.

Διαβάστε επίσης

Προχωράει σταθερά το θέμα Λόπες!

Προχωράει σταθερά το θέμα Λόπες!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κινεί τις διαδικασίες και να εντείνει τις επαφές, με τον παίκτη και τη Σεβίλλη, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή!