Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμπιστοσύνη στον Χρήστο Θέο

Εμπιστοσύνη στον Χρήστο Θέο
Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 - 15:02

Ο Ολυμπιακός είναι οργανισμός. Ζωντανός οργανισμός. Και κάθε κομμάτι αυτού -οφείλει να- λειτουργεί αρμονικά, με όλα τα υπόλοιπα κομμάτια, για να έρθει όλος ο Σύλλογος να «δένει» και να έχει καλά αποτελέσματα. Ένα μεγάλο κομμάτι του Ολυμπιακού, όπως θα πρέπει να είναι σε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα, αποτελεί το ιατρικό επιτελείο. Με τον γιατρό του Ολυμπιακού, τον Χρήστο Θέο, να βγαίνει μπροστά, σε μεγάλα θέματα, όπως μεταγραφές, αποκατάσταση ποδοσφαιριστών από τραυματισμούς κλπ.

Ο Χρήστος Θέος είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης, στο κλαμπ. Από τον ίδιο τον κ. Μαρινάκη, μέχρι τον φροντιστή, ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του έναν απόλυτο επαγγελματία, γνώστη της δουλειάς του και με κατάρτιση. Κοινώς, για να το πούμε απλά, υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στον Χρήστο Θέο.

Ο γιατρός του Ολυμπιακού το… ελέγχει το θέμα. Και το κλαμπ το γνωρίζει καλά αυτό. Είναι γνωστό, άλλωστε, το πως το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, με πρώτο τον κ. Θέο, έχει χειριστεί όλες τις περιπτώσεις που απασχόλησαν ιατρικά την ομάδα, με τρόπο άριστο και απολύτως σωστό. Και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Τα πράγματα είναι απλά. Το κλαμπ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον γιατρό του. Τελεία και παύλα.

Διαβάστε επίσης