Ντουντούκα
Πλήγμα με Βατσλίκ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Νέες πληροφορίες από Πορτογαλία: «Συμφωνία για Έντουαρντς»!

Νέες πληροφορίες από Πορτογαλία: «Συμφωνία για Έντουαρντς»!
Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 - 16:17

Έτοιμο να κάνει την τρομερή κίνηση, με την απόκτηση του Μάρκους Έντουαρντς, εμφανίζουν οι Πορτογάλοι τον Ολυμπιακό! Νεότερα δημοσιεύματα, από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προχωρήσει και να κλείσει το deal για τον 22χρονο παικταρά της Βιτόρια Γκιμαράες! Εδώ και μερικές μέρες, αλλά και νωρίς σήμερα, υπήρχαν και άλλες αναφορές σχετικά με το θέμα, τονίζοντας πως στο «παιχνίδι» έχει μπει και η προσφορά Πέπε και Τιάγκο Σίλβα, μαζί με χρήματα, για να πάρει ο Ολυμπιακός τον Έντουαρντς στον Πειραιά.

Τώρα, το πάνε λίγο παραπέρα το θέμα. Αναφέρουν ποσά και επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός ρίχνει στο τραπέζι Πέπε και Τιάγκο Σίλβα, ως «έμψυχα ανταλλάγματα», για να κάνει δικό του τον 22χρονο Άγγλο! Μία κίνηση τρομερή, τόσο από πλευράς αγωνιστικής, όσο και από πλευράς επένδυσης, στο μέλλον, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δείχνει να μπορεί να «παίξει μπάλα» εκεί που άλλοι θα έκαναν πίσω, με την ουρά στα… σκέλια.

Το «zerozero» συγκεκριμένα, αναφέρει πως πέρα από τους Πέπε και Τιάγκο Σίλβα, ο Ολυμπιακός προσφέρει και ένα ποσό της τάξεως των 4-5 εκ. ευρώ! Ένα υψηλό ποσό, αν μη τι άλλο, από μόνο του! Χωρίς να υπολογίζει κανείς και δύο παίκτες, τους οποίους ο Ολυμπιακός πλήρωσε για να πάρει και δη με περίπου 3,5 εκ. ευρώ (συν) τον Πέπε… Για να δούμε αν οι Πορτογάλοι… πέφτουν μέσα και πόσο κοντά είναι αυτά που υποστηρίζουν, στην πραγματικότητα.

Στο μεταξύ, ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται θετικός να έρθει στους Πρωταθλητές Ελλάδας, με τεράστιο κίνητρο, φυσικά, το Champions League και την πιθανότητα να παίξει εκεί, με τον Θρύλο.

** Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα της Γκιμαράες στο Facebook.

Διαβάστε επίσης