Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπό άλλες συνθήκες, θα «έπεφτε» το αεροδρόμιο!

Υπό άλλες συνθήκες, θα «έπεφτε» το αεροδρόμιο!
Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 - 11:44

Διαφωνεί κανείς ότι υπό άλλες συνθήκες, θα… έπεφτε το αεροδρόμιο, με την άφιξη του Τόμας Βατσλίκ; Μιλάμε για τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ του Euro 2020! Έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκανε ένα καταπληκτικό τουρνουά, με τη φανέλα της Εθνικής Τσεχίας, κατεβάζοντας… ρολά! Ο Τόμας Βατσλίκ, λίγες ημέρες μόνο, μετά το εκπληκτικό αυτό Euro, το οποίο έκανε, φόρεσε επίσημα τη φανέλα του Ολυμπιακού και ανακοινώθηκε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η ανακοίνωσή του ήρθε… μία ημέρα, μετά την ανάδειξή του ως κορυφαίος τερματοφύλακας της διοργάνωσης, από τη γαλλική L’ Equipe!

Τι σημαίνει αυτό; Απλό. Σε μία αλλά συνθήκη, πολύ διαφορετική από αυτή που βιώνουμε τούτη τη… δύσκολη περίοδο, στη ζωή μας, η άφιξη στην Ελλάδα, του κορυφαίου τερματοφύλακα του Euro, θα… έριχνε το αεροδρόμιο… Απλά τα πράγματα…

Οι ΓΑΥΡΟΙ είναι ικανοί να εκτιμούν τις πραγματικά καλές και μεγάλες μεταγραφές και εκείνη του Τόμας Βατσλίκ εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία… Εμπίπτει στην κατηγορία των μεταγραφών που θα… έριχναν το «Ελ. Βενιζέλος»! Τόσο απλά… Δεν μπορούν όλες οι ομάδες, ειδικά στην Ελλάδα καμία, πλην του Ολυμπιακού, να πάρει τον κορυφαίο τερματοφύλακα του Euro 2020… Το να έρχεται ένας τέτοιος παίκτης στη χώρα μας, σε μία τέτοια δύσκολη εποχή, σίγουρα φέρνει στο μυαλό το τι θα γινόταν, αν οι συνθήκες ήταν… αλλιώς.

Διαβάστε επίσης