Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μοντεστό: «Όταν μιλάμε με έναν παίκτη δεν μας ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός»

Μοντεστό: «Όταν μιλάμε με έναν παίκτη δεν μας ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός»
Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 - 14:45

Το όνομα του Ολυμπιακού συχνά-πυκνά εμπλέκεται τα τελευταία 1-2 χρόνια, με τη Νάπολι, για διάφορα μεταγραφικά ζητήματα. Μία ο Τσιμίκας. Μία ο Βατσλίκ. Μία ο Καμαρά. Μία ο… Μανωλάς! Πολλά τα σενάρια που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ του εξωτερικού και δη της Ιταλίας, για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και την εμπλοκή τους, μεταγραφικά, με τη Νάπολι.

Ο επικεφαλής σκάουτινγκ του Ολυμπιακού μίλησε στην Ιταλία και το Napoli Magazine, για Καμαρά, Βατσλίκ και… Μανωλά!

«Δεν νομίζω ότι ο Ραϊόλα είναι μάνατζερ του Καμαρά. Το παιδί είναι μόνο του (σ.σ. εννοεί δεν εκπροσωπείται). Ο Μίνο Ραϊόλα είναι φίλος με τον Πρόεδρο (σ.σ. τον κ. Μαρινάκη). Δεν μας τηλεφώνησε ποτέ η Νάπολι. Ξέρω αρκετούς ανθρώπους, συνεργαζόμαστε. Αλλά δεν μιλήσαμε ποτέ για τον Καμαρά. Δεν νομίζω ότι ο Ραϊόλα μίλησε με τον Πρόεδρο για τον Καμαρά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μοντεστό, για το θέμα του μέσου από τη Γουινέα, που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των «παρτενοπέι».

«Ο Καμαρά ανανέωσε το συμβόλαιό του, ποντάρουμε σε εκείνον. Είναι αφοσιωμένος στην παραμονή του εδώ, στο να παίζει και να νικά», πρόσθεσε.

Όσο για τον Βατσλίκ; «Δεν ήμασταν σε ανταγωνισμό με τη Νάπολι. Μιλήσαμε μαζί του και κλείσαμε τη συμφωνία. Δεν ξέρω αν η Νάπολι ενδιαφερόταν. Όταν πηγαίνουμε να μιλήσουμε με έναν παίκτη δεν μας ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός», είπε στη συνέχεια.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Κώστα Μανωλά, λέγοντας πως «είναι ερωτευμένος με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα παίζει πολλά χρόνια ακόμη για τη Νάπολι. Αλλά όταν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, θα επιλέξει τον Ολυμπιακό. Είναι κοντά στον Πρόεδρο. Πάντα κρατάει ψηλά το όνομά μας και είμαστε χαρούμενοι για εκείνον».

Διαβάστε επίσης