Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βραβεύτηκε ο Μαρινάκης για την εκτόξευση του Ολυμπιακού!

Βραβεύτηκε ο Μαρινάκης για την εκτόξευση του Ολυμπιακού!
Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 - 21:02

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του στον Ολυμπιακό βράβευσαν οι Βετεράνοι του συλλόγου, πριν τη σέντρα του φιλικού με αντίπαλο τον Άρη.

Ο ηγέτης του Θρύλου συμπλήρωσε 11 χρόνια στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας και έβαλε τις βάσεις για την εκτόξευσή του!

Ο Ολυμπιακός, επί ηγεσίας Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει απογειωθεί σε όλα τα επίπεδα. Έχει μεγαλώσει στην Ευρώπη, (συνεχίζει να) σαρώνει τους τίτλους στην Ελλάδα και δεν βλέπει κανέναν αντίπαλο.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού βράβευσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα, ευχαριστώντας τον για όσα έχει κάνει. Το Σύνδεσμο εκπροσώπησαν μετά του προέδρου Γιώργου Δαρίβα οι Γιάννης Γκαϊτατζής, Θανάσης Αγγελής, Αντώνης Γλύκας, Γιώργος Βαΐτσης, Ανδρέας Μπονόβας, Χρήστος Καλτσάς, Νίκος Μαριόλης, Γιώργος Κωττάκης, Παναγιώτης Κελεσίδης και Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Και όσα έχει κάνει στην ομάδα είναι πάρα πολλά, ανεβάζοντάς την επίπεδο. Εννοείται ότι κανείς δεν ξεχνάει το κοινωνικό του έργο που είναι και αυτό τεράστιο. Όποτε χρειάζεται, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι εκεί, δίπλα στην κοινωνία, δίπλα στον συνάνθρωπό. Και να σκεφτεί κανείς και πόσα γεγονότα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης