Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τριάρα στην πρόβα και τώρα η Νέφτσι!

Τριάρα στην πρόβα και τώρα η Νέφτσι!
Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 - 23:11

Τη νίκη με 3-0 επί του Άρη σε φιλικό παιχνίδι πήρε ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Ευρώπης. Δεν φόρτσαρε ο Θρύλος αλλά έφτασε στη νίκη. Ο Καμαρά στο 37’, ο Εμβιλά στο 42’ και ο Ραντζέλοβιτς στο 78’ πέτυχαν τα τρία υπέροχα γκολ του Θρύλου. Και τώρα, η Νέφτσι.

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι. Απειλήθηκε στο 16’ με την κεφαλιά του Μπεναλουάν και με τα δύο δοκάρια του Άρη με Σάσα (18’) και Γκάμα (30’), αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο ένα πάτημα στο γκάζι έκανε τη διαφορά. Τη μεγάλη διαφορά. Ο Ραντζέλοβιτς σέντραρε στο 37’ για την καρφωτή κεφαλιά του Καμαρά από το ύψος του πέναλτι για το 1-0. Τόσο απλό! Το 2-0 ήρθε άμεσα σε μία στιγμή «μαγείας». Ο Ελ Αραμπί πέρασε με το εξωτερικό για τον Εμβιλά, εκείνος έπιασε το βολέ με τη μία και σκόραρε κι εκείνος, στο 42’!

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε μαζεμένες τρεις αλλαγές (Αγκιμπού Καμαρά, Λαλά, Χασάν, αντί Μαντί Καμαρά, Ανδρούτσου και Μασούρα) και δοκίμασε και το 4-4-2. Ο Ολυμπιακός ήλεγξε το παιχνίδι, ο Μαρτίνς έδωσε κι άλλες ευκαιρίες, όπως με την επιστροφή του Ουσεϊνού Μπα, και ο Θρύλος βρήκε και τρίτο γκολ. Ο Κουντέ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και ο Ραντζέλοβιτς σκόραρε για το 3-0 στο 78’. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, μιας και το σουτ του Τσούμιτς στο 85’ δεν βρήκε στόχο.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ανδρούτσος (46’ Λαλά), Σεμέδο (65’ Μπα), Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (65’ Κούντε), Εμβιλά, Καμαρά (46’ Αγκιμπού Καμαρά), Ραντζέλοβιτς (65’ Βρουσάι), Μασούρας (46’ Χασάν), Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης