Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι! Να τους… τρελαίνεις στον κυνισμό!

Έτσι! Να τους… τρελαίνεις στον κυνισμό!
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 - 12:11

Δεν μπορεί ο Άρης να καταλάβει πως έχασε χθες αυτό το φιλικό. Ανώτερη η ομάδα του Μάντζιου στο πρώτο μέρος, πίεσε τον Ολυμπιακό, δεν την απείλησε η ομάδα του Μαρτίνς, είχε δύο δοκάρια. Έδειχνε να το… ελέγχει το παιχνίδι. Αλλά εκεί είναι που έκανε λάθος. Εκεί είναι που πρέπει να κάνουν λάθος ΟΛΟΙ οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού. Εκεί που νομίζουν ότι το… ελέγχουν το ματς, είναι που πρέπει ο Ολυμπιακός να τους… τρελαίνει στον… κυνισμό. Τι εννοούμε; Κυνισμός. Απλός, ποδοσφαιρικός κυνισμός.

Δύο ευκαιρίες σε ένα ημίχρονο; Δύο γκολ! Άσε τους αντιπάλους να βγάζουν επιθετικότητα και να νομίζουν ότι το έχουν. Είναι τόσο μεγάλη η ποιότητα αυτής της ομάδας, που δεν χωράει αμφιβολία, για το τι μπορεί να κάνει. Δύο φάσεις; Δύο γκολ, 2-0 και.. άντε γεια. Χωρίς παρεξήγηση, αλλά έτσι πρέπει να είναι. Και εκεί που ο αντίπαλος πάει να βγει μπροστά, να βρει ένα γκολ για να… ξαναμπεί στο παιχνίδι, να «τρώει» και το τρίτο. Και… άντε γεια, οριστικά.

Απλό. Κυνισμός. Ο Ολυμπιακός είσαι. Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Κάνε το παιχνίδι σου, όπως το έκανες χθες, επί της δεύτερης καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή. Άνετα και ωραία και ας φάνηκε ότι… δεν το έχεις. «Φάνηκε»…

Διαβάστε επίσης