Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ από τα χαφ; Το έχει! (videos)

Γκολ από τα χαφ; Το έχει! (videos)
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 - 12:43

Έχουμε αναλύσει πολλές φορές, για τον τρόπο με τον οποίο το κέντρο του Ολυμπιακού επηρεάζει όλο το παιχνίδι της ομάδας. Η… «αγία τριάδα» του Πέδρο Μαρτίνς, Μπουχαλάκης-Εμβιλά-Καμαρά, έχει δώσει τόσα πολλά στον Ολυμπιακό, εδώ και τρία χρόνια (συνολικά, ο Εμβιλά πέρυσι προστέθηκε).

Ήταν ο Γκιλιέρμε πιο παλιά, είναι ο Γάλλος παικταράς τώρα. Αλλά αυτό το κέντρο έχει δώσει τόσα πολλά, στην ομάδα και στον τρόπο με τον οποίο ο Μαρτίνς έχει δομήσει αυτό τον Ολυμπιακό, τον οποίο απολαμβάνουμε, εδώ και τρία χρόνια. Και συνεχίζουμε (να ονειρευόμαστε) να απολαμβάνουμε.

Το είδαμε και χθες. Καμαρά; Γκολ. Εμβιλά; Γκολ. Και τι γκολάρες! Μαγεία… Μαγικά τελειώματα, δείγμα ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ποιότητας. Παίκτες που από τη μεσαία γραμμή, ανά πάσα στιγμή πατούν περιοχή (ή και όχι, σκοράρουν και έξω από αυτή) για να βάλουν τα γκολ τους και να βοηθήσουν και σε αυτό τον τομέα.

Το έκαναν και στο φιλικό με τον Άρη και έδειξαν ότι και φέτος θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς, σε όλο το παιχνίδι του Θρύλου. Από την άμυνα, μέχρι την επίθεση.

Θυμηθείτε:

Διαβάστε επίσης