Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αδιάβαστος ο Αμπάσοφ ενόψει Ολυμπιακού, δείτε τι είπε

Αδιάβαστος ο Αμπάσοφ ενόψει Ολυμπιακού, δείτε τι είπε
Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 - 16:52

Μάλλον δεν ξέρει τι εστί Θρύλος, ο προπονητής της Νέφτσι, αν θεωρεί ότι τα ματς με τους Πειραιώτες θα είναι πιο… εύκολα, από εκείνα με την Ντιναμό. Αδιάβαστος ο Αμπάσοφ ενόψει Ολυμπιακού, δείτε τι είπε:

«Συγχαρητήρια για την πρόκριση στους παίκτες, έπρεπε να παίξουμε σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο και τα καταφέραμε. Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας έκανε να παίξουμε πιο προσεκτικά, αλλά δεχτήκαμε γκολ και έπρεπε να σώσουμε το ματς.

Κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα, ας ελπίσουμε ότι ο Ολυμπιακός θα τα συγχωρέσει. Θα προσπαθήσουμε να τα εξαλείψουμε πριν από το πρώτο ματς, γιατί οι Έλληνες 100% δε συγχωρούν αν τους δοθεί η ευκαιρία», είπε ο Αμπάσοφ και συνέχισε «περιμένω ενίσχυση πριν από τα ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε.

Χρειαζόμαστε περίπου 5 παίκτες σε 2-3 θέσεις, χωρίς αριστερό μπακ δεν ξέρω πώς μπορώ να μιλήσω για τον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο να κάνω αλλαγές και να δυναμώσουμε την ομάδα, οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες, το θέμα είναι οικονομικό.

Θέλουμε επιθετικό, 1-2 ακραίους επιθετικούς, έναν αμυντικό χαφ και έναν αριστερό μπακ, επίσης χρειαζόμαστε οπωσδήποτε και έναν νέο γκολκίπερ. Ακόμα και αν είναι 30% έτοιμοι θα τους βάλω με τον Ολυμπιακό γιατί κάποιοι παίκτες έχουν μικροτραυματισμούς».

Για τον βαθμό ετοιμότητας των αντιπάλων, ο προπονητής της Νέφτσι τόνισε: «Το μόνο θετικό είναι ότι η Ντιναμό είναι πιο έτοιμη από τον Ολυμπιακό και ίσως από αυτή την άποψη τα ματς με τη Ντιναμό ήταν πιο δύσκολα σε σχέση με τον Ολυμπιακό».

Για τον αγωνιστικό χώρο της ομάδας του είπε: «Πρέπει να μιλήσω με τη διοίκηση για τον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες μας συνεχώς γλιστρούσαν και είναι κάτι που συζητούσα με τους συνεργάτες μου την ώρα του αγώνα. Θέλουμε ο αγωνιστικός μας χώρος να είναι καλός».

Η ετοιμότητα είναι ένας σημαντικός παράγοντας, σε προκριματικά. Αλλά μεγάλο ρόλο παίζει, επίσης, η ποιότητα της ομάδας, η αξία, η χημεία, η εμπειρία, ο προπονητής που ξέρει από προκρίσεις, το Καραϊσκάκη… Και μάλλον όλα αυτά ο Αμπάσοφ επέλεξε να τα… προσπεράσει. Δεν πειράζει, καλύτερα για εμάς…

** Η φωτογραφία είναι από το Facebook της Νέφτσι Μπακού.

Διαβάστε επίσης