Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλος ένας που ο Θρύλος «έφτιαξε» και «έστειλε» στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου (video)

Άλλος ένας που ο Θρύλος «έφτιαξε» και «έστειλε» στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου (video)
Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 - 00:46

Ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που συνεχίζει να δείχνει το δρόμο, την ίδια ώρα που οι άλλοι απλά απέχουν έτη φωτός. Έτη φωτός! Όπως το γράφουμε!

Ο Ζοσέ Σα πήρε μεταγραφή στη Γουλβς και έγινε άλλος ένας ποδοσφαιριστής που «έφτιαξε» το όνομά του στον Θρύλο και πλέον θα αγωνίζεται στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Ολυμπιακός επένδυσε πριν τρία καλοκαίρια στον Ζοσέ Σα, τον απέκτησε δανεικό την πρώτη χρονιά και τον αγόρασε το δεύτερο καλοκαίρι από την Πόρτο. Τον στήριξε, τον εμπιστεύτηκε, τον απογείωσε. Και φτάσαμε στο φετινό καλοκαίρι που η Γουλβς αγόρασε τον Πορτογάλο τερματοφύλακα με ένα ποσό κοντά στα 8-9 εκατομμύρια ευρώ, όπως ανέφεραν το προηγούμενο διάστημα οι Άγγλοι.

Δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που μετακομίζει από τον Ολυμπιακό στο Νησί, στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League. Πριν τον Ζοσέ Σα ο Θρύλος είχε «φτιάξει» κι άλλους ποδοσφαιριστές, όπως ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο Θρύλος εμπιστεύεται τους ποδοσφαιριστές του, τους στηρίζει και τους εξελίσσει. Γιατί, για να παίξεις στην Premier League, δεν είναι και το πιο εύκολο, έτσι!

Διαβάστε επίσης