Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν τα αξίζει; Φυσικά και τα αξίζει! (videos)

Δεν τα αξίζει; Φυσικά και τα αξίζει! (videos)
Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 - 10:07

Ο άνθρωπος που απογείωσε τα τελευταία δύο χρόνια την αγωνιστική του εικόνα. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος από τον δανεισμό του στη Νότιγχαμ Φόρεστ και έπειτα, άλλαξε άρδην τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει και ανέπτυξε τρομερά τα προσόντα του. Εξέλιξε το παιχνίδι του, άλλαξε τον τρόπο, με τον οποίο κινείται μέσα στο γήπεδο. Βρήκε το… κουμπί του. Το βρήκαν μαζί με τον Πέδρο Μαρτίνς. Από την πρώτη στιγμή ο Πορτογάλος τεχνικός είχε πει για τον Ανδρέα, πως αποτελεί έναν πρώτης τάξεως μέσο. «Top class», είχε πει. Και ο Ανδρέας το δείχνει μέσα στο γήπεδο, με κάθε ευκαιρία.

Μπορεί να μην είναι ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Το έχει πει και ο ίδιος, πως είναι ένα στοιχείο που θα ήθελε να έχει καλύτερο. Αλλά ξέρει καντάρια μπάλα, έχει κοφτερό μυαλό, ακρίβεια στην πάσα, εσχάτως βρίσκει ολοένα και περισσότερο δίχτυα, μαρκάρει. Κάνει χίλιες δουλειές, μέσα στο γήπεδο. Και ΑΥΤΗ είναι η μεγάλη του αξία. Είναι ταπεινός και παραμένει προσγειωμένος, ενώ στην ουσία, αγωνιστικά έχει εκτοξευθεί! Έτσι δεν είναι;

Δεν τα αξίζει, λοιπόν, ο Μπουχαλάκης τα εκατομμύρια για μια μεταγραφή στο εξωτερικό; Φυσικά και τα αξίζει! Και με το παραπάνω!

Διαβάστε επίσης