Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρόνια πολλά Μίστερ! (photo)

Χρόνια πολλά Μίστερ! (photo)
Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 - 10:54

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει γενέθλια σήμερα. Και ξέρουμε όλοι τι δώρο θέλει… Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο άνθρωπος που ευθύνεται για την εξαιρετική αγωνιστική εικόνα της ομάδας, τα τελευταία τρία χρόνια, γιορτάζει σήμερα. Και μαζί του γιορτάζει και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, υπερήφανη για τον Πορτογάλο κόουτς και για όλα όσα εκείνος έχει πετύχει, με τη φόρμα της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας.

Στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός απογειώθηκε. Έχοντας άριστη συνεργασία, με τη Διοίκηση και εξαιρετική σχέση με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταφέρει να πάει τον Ολυμπιακό σε άλλο επίπεδο. Έχει καταφέρει να κάνει τον Ολυμπιακό «ομάδα του». Να «δεθεί» με τον Πειραιά, με το Καραϊσκάκη, να γίνει ένα με το Ρέντη. Να αποθεωθεί από τον κόσμο…

Ο Πέδρο γιορτάζει σήμερα και ξέρουμε όλοι τι δώρο θέλει. Τι δώρο θα ήθελε… Τον Ολυμπιακό ΞΑΝΑ στο Champions League και εκείνον στον πάγκο. Να σχεδιάζει και να υλοποιεί. Η προσπάθεια αρχίζει από την Τετάρτη. Λίγες ημέρες μετά τα σημερινά του γενέθλια. Άρχισε να παίρνεις το δώρο σου σε «κομμάτια», από τότε, κόουτς. Είμαστε όλοι δίπλα σου!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!

Διαβάστε επίσης