Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μεταγραφή Κούντε: Για αυτό ο Ολυμπιακός είναι πάντα μπροστά (video)

Μεταγραφή Κούντε: Για αυτό ο Ολυμπιακός είναι πάντα μπροστά (video)
Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 - 11:16

Σενάρια από τη Γαλλία θέλουν τη Λανς έτοιμη να καταθέσει πρόταση 6 εκ. ευρώ, στον Ολυμπιακό, για την απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του γνωστού γαλλικού συλλόγου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Μπουχαλάκης είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής και φυσικά και ο ίδιος δεν θα έλεγε όχι σε μία προοπτική μεταγραφής στο εξωτερικό και δη στο πολύ καλό γαλλικό πρωτάθλημα. Ο Ανδρέας δείχνει έτοιμος για ένα βήμα παραπάνω, είτε αυτό είναι εδώ, με τον Θρύλο, είτε στο εξωτερικό, σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Και ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει μάθει να διαβάζει την αγορά, τις εξελίξεις και τα τεκταινόμενα, πριν καν συμβούν, έχει φροντίσει. Με την έλευση του Πιερ Κούντε, ο Θρύλος έχει πάει σε άλλο επίπεδο τη μεσαία του γραμμή. Είναι ήδη μπροστά. Είναι ήδη καλυμμένος και δεν θα «τρέχει» να καλύψει κενό στον άξονα, αν προκύψει εντέλει αποχώρηση Μπουχαλάκη.

Αυτό είναι που κάνει τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει, σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Ο Θρύλος είναι πάντα ένα, δύο, τρία βήματα μπροστά. Είναι σε άλλο επίπεδο. Είναι πάντα μπροστά από τις εξελίξεις. Είναι «θέλω» του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Πέδρο Μαρτίνς, όλων μέσα στον Σύλλογο. Η παρουσία του εξαιρετικού Πιερ Κούντε, εδώ, το επιβεβαιώνει. Ο Καμερουνέζος έχει ανεβάσει ήδη επίπεδο τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, πριν καν αυτό… καταστεί αναγκαίο! Γιατί ο Θρύλος είναι μπροστά.

Διαβάστε επίσης