Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανακοίνωσε Ζιρού η Μίλαν, της «έκλεψε» τον Αραούχο η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Ζιρού η Μίλαν, της «έκλεψε» τον Αραούχο η ΑΕΚ
Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 - 15:10

Ορισμένα πράγματα στο μεταγραφικό παζάρι, δεν σου… κάθονται όπως θες. Δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Είναι, στ’ αλήθεια, ορισμένα πράγματα, πάνω από τον έλεγχο των ομάδων. Όσο και να προσπαθήσει ένας σύλλογος, δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση, σε όλα τα μεταγραφικά ζητήματα που τρέχει. Κάποια ξεφεύγουν από τον έλεγχο και παίκτες χάνονται μέσα από τα… χέρια ενός συλλόγου, που μπορεί να τις… είχε τις μεταγραφές! Που το πάμε;

Η Μίλαν ανακοίνωσε τον Ζιρού. Μία καλή μεταγραφή, αν μη τι άλλο. Όχι, δεν θέλουμε να πούμε ότι κάποια ομάδα στην Ελλάδα, κάποια εκ των «εξυγιαντικών» δυνάμεων είχε τον Ζιρού… έτοιμο και τον έχασε μέσα από τα χέρια της, από τη Μίλαν… Το… ανάποδο συνέβη.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, σαν αυτές τις πορτοκαλί που κυκλοφορούν ελεύθερες εκεί έξω και… αραδιάζουν το ένα εφεύρημα, πίσω από το άλλο, η Μίλαν ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ, αγαπητοί, να στραφεί στη λύση Ζιρού. Ναι! Αναγκάστηκε! Γιατί; Γιατί της… έκλεψε μέσα από τα χέρια η ΑΕΚ τον Αραούχο! Και κατάφερε να τον φέρει… για πάντα εδώ!

Συμβαίνουν και αυτά αγαπητοί… Δεν είναι όλα στο χέρι μας. Και η Μίλαν έπρεπε να… βολευτεί με τον Ζιρού… Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Δεν μπλέκεις με τον «επενδυτή». Χάνεις. Απλά.

Εντάξει, θα μπορούσαμε άνετα να το διαβάσουμε με πορτοκαλί φόντο… Θα μπορούσαμε άνετα να το… ζήσουμε. Για τόσο μακριά τους έχουμε, να φτάσουν αν χρειαστεί…

Διαβάστε επίσης