Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από την έξοδο, βασικός στο φιλικό

Από την έξοδο, βασικός στο φιλικό
Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 - 15:55

Και οι πιο σκληροί… λυγίζουν. Και οι πιο… επίμονοι, κάνουν πίσω. Έτσι είναι όταν κάνεις μεταγραφές με το… σταγονόμετρο. Ξεμένεις από παίκτες. Και αναγκάζεσαι να δώσεις και… συγχωροχάρτια. Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ο λόγος. Τον σκληρό προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν συγχωρεί και επιβάλλει τον νόμο του. Όπως έκανε με την περίπτωση Ουάρντα.

Από την έξοδο, βασικός στο φιλικό με τη Σαρλερουά, ο Ουάρντα. Μιλάμε για τόση… σκληρότητα, στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Μπορεί να… χάλασε το στόρι με τη Γαλατά, που έγραφαν οι Τούρκοι ότι γι’ αυτό… στήθηκε το έργο με τον τσακωμό Ουάρντα-Λουτσέσκου. Και έτσι τα πράγματα να… αναγκάστηκαν να ομαλοποιηθούν.

Αν είχε και κάναν καλύτερο του Ουάρντα ο ΠΑΟΚ, στη θέση του, μπορεί και να… μην το έπαιρνε το συγχωροχάρτι, ο Αιγύπτιος, από τον σκληρό Λουτσέσκου.

Αλλά όταν δεν έχεις παίκτες και… εξαρτάσαι από τον Αιγύπτιο, τον συγχωρείς. Και ξεχνάς. Και πας παρακάτω, σαν να μην έγινε τίποτα. Σκληρότητα που μαλακώνει εύκολα, κοινώς…

Διαβάστε επίσης

Θέλουν... παζάρια με τις FIFA, UEFA

Θέλουν... παζάρια με τις FIFA, UEFA

Κι άλλες φορές οι υπερκείμενες αρχές επιχείρησαν αλλαγές. Αυτή τη φορά, δεν θέλουν να ξευτιλιστούν. Το Σαββατοκύριακο είναι «καυτό» ενόψει της ΓΣ της ΕΠΟ (19/07).