Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Όπως πάντα και με Νέφτσι!

Ολυμπιακός: Όπως πάντα και με Νέφτσι!
Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 - 21:35

Με δύο σημαντικά στοιχεία που είναι και από τα συστατικά της επιτυχίας του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός και απέναντι στη Νέφτσι; Ποια είναι αυτά πέρα από τη δεδομένη ποιότητα; Μα φυσικά η μέγιστη δυνατή προσοχή και ο σεβασμός στον αντίπαλο.

Όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά επί εποχής Πέδρο Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε κάθε αντίπαλό του και στην Ευρώπη με την ίδια λογική, με την ίδια προσέγγιση. Είτε ήταν εκείνος το φαβορί, καλή ώρα, είτε όχι, ο Θρύλος έδειχνε τη μέγιστη δυνατή προσοχή και είχε σεβασμό στον αντίπαλο.

Έτσι γίνεται και τώρα στο φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκινάει με αντίπαλο τη Νέφτσι. Ο Ολυμπιακός σέβεται και δεν υποτιμάει κανέναν αντίπαλο. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν.

Ο Ολυμπιακός μελετάει εδώ και μέρες τη Νέφτσι και είναι δεδομένο πως ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει και ζητάει από τους παίκτες του να δείξουν, μεταξύ άλλων, και τα δύο παραπάνω στοιχεία. Δηλαδή να προσέξουν και να σεβαστούν τον αντίπαλο.

Έτσι πορεύεται ο Ολυμπιακός εδώ και χρόνια, ειδικότερα στα χρόνια της θητείας του Πέδρο Μαρτίνς. Έτσι θα πορευτεί και απέναντι στη Νέφτσι...

Διαβάστε επίσης